ALMERE - Kun jij niet stil staan als je muziek hoort? En dans jij het liefste altijd en overal? En baal je ervan dat er in de zomer geen danslessen zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons in Almere kan je jezelf tijdens de zomervakantie lekker uitleven, want wij gaan de hele zomer door met de lessen.


Naast toffe andere zomeractiviteiten, dans je wekelijks onder de deskundige begeleiding van onze dansdocenten. Tijdens de danslessen is er aandacht voor de ontwikkeling van je dansvaardigheden en muzikaliteit maar staat plezier in dansen voorop.

Heropening
De dansschool in Almere biedt vanaf 1 juli weer salsa en bachata danslessen aan. Yvonne: "Wij moesten onze lessen tijdelijk staken vanwege de Corona, maar gelukkig kunnen wij (middels een goedgekeurd protocol) de danslessen weer op een verantwoorde wijze hervatten"

Blijven bewegen
Normaal komt de gemiddelde Nederlander al amper aan de aanbevolen 10.000 stappen per dag. Nu we massaal aan huis zijn gekluisterd waren, werd dit alleen maar lastiger. Dansen is een goede en toegankelijke manier om in beweging te blijven. Je wordt er niet alleen fitter van, maar het helpt je ook om je hersenen jong en actief te houden. Juist omdat je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. "Als je 1,5 jaar geleden had gezegd dat ik nu de danslessen zo zou missen, dan had ik je voor gek verklaard. Maar ik mis het echt," zegt een cursist van U Can Dance.

Proeflessen
Alle cursisten krijgen tevens toegang tot de online leeromgeving van U Can Dance zodat ze tussen de lessen door kunnen blijven oefenen. Of een les inhalen wanneer ze onverhoopt een keer niet bij de les aanwezig kunnen zijn. Op www.ucandance.nl kunnen dansers zich aanmelden voor een proefles die vanaf 01 juli 2020 starten.