Commerciële en non-profit instellingen gebruiken onze cloud software voor het nemen van beslissingen die er toe doen. Door betere beslissingen kan een bedrijf beter concurreren en bijvoorbeeld gepast reageren op wensen van klanten en werknemers.

Jouw rol bestaat uit zowel marketing als ondersteunende taken. Zo help je bij het ontwerpen van de sessies, schrijf je draaiboeken en briefings, zorg je voor de uitnodigingen, ben je het aanspreekpunt voor deelnemers en help je bij het maken van rapportages.

Daarnaast onderhoud je het contact met klanten (ook als er vragen zijn over het gebruik van Spilter), maak je offertes en houd je het CRM systeem bij.

Voor deze taken is het van belang dat je precies bent en oog hebt voor detail, vriendelijk bent en goed kunt plannen.

Op het gebied van marketing houd je je bezig met onze online presence middels Google Analytics, onze website, social media posts, de nieuwsbrief en ons blog.

Daarnaast ga je met enige regelmaat naar netwerkbijeenkomsten en leg je samen met de manager sales en marketing bezoeken af aan klanten, relaties en prospects. Dit met het doel de positionering van Spilter scherp te houden en het bereik te vergroten.

Voor deze taken is het noodzakelijk dat je kennis hebt van online marketing en campagnes, effectief zakelijk contact kunt leggen en ambitieus bent in het herkennen en realiseren van kansen. Daarnaast is je beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal zo goed dat je zonder hulp complexere stukken in beide talen kunt schrijven en redigeren.

De cultuur bij Spilter is informeel en ambitieus. We gaan ervan uit dat jij als (young) professional veel inbrengt en veel wilt leren. We zetten graag samen met jou de volgende stappen in onze toekomst.

Bij deze functie hoort een salaris dat in overeenstemming is met je ervaring en competenties en op termijn een auto van de zaak.

We vragen voor deze functie een HBO marketing, communicatie of bedrijfskundige opgeleide met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie.

Om te reageren op deze functie stuur je je CV naar info@spilter.nl

Voor verdere vragen over de functie en het selectieproces kun je contact opnemen via 036 750 8275.

Bekijk ook vooral onze website voor meer informatie: www.spilter.nl.