ALMERE - Almere City FC en Almere City Marketing hebben hun doorgaande samenwerking bevestigd. Op de middenstip vanhet Yanmar stadion werd de partnership opnieuw bekrachtigd voor het komend seizoen.

"Almere City FC heeft een belangrijke functie in de ontwikkeling van Almere. Het is een voetbalclub om trots op te zijn. De club is qua ambitie en lef echt Almeers. Almere City FC wordt gezien in het land en dat helpt om Almere op de kaart te zetten bij een groot publiek. Almere City Marketing en Almere City FC trekken daarom al jaren samen als partners op. Ik ben erg enthousiast dat we deze samenwerking voortzetten," aldus Nik Smit, directeur ACM.

Wouter Griekspoor, Commercieel Manager van Almere City FC, voegt daaraan toe: "Voor Almere City FC is het belangrijk dat stad en club onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Sinds het behalen van de play-offs afgelopen seizoen werd dat gevoel maar weer eens onderstreept. De ploeg is een goede vertegenwoordiger in één van de sterkste competities in jaren. We trekken graag samen met Almere City Marketing op om deze boodschap bij Almeerders en bezoekende clubs te laten weerklinken.