Bewolkt17.0 ℃

Zonnestudio BasicTan B.V. in Naarden


Zonnestudio BasicTan B.V.


Bij Zonnestudio's Hilversum en Naarden www.zonnestudios.nl ) zon je altijd professioneel en voordelig! Je kan bij iedere Jetset zonnestudio© zittend, staand of gewoon liggend zonnen met de nieuwste Ergoline Prestige & VDL Beautyvision zonnebanken. Wij medewerkers geven je graag een professioneel bezonning en zonnecosmetica advies en garanderen ook dat jij echt tevreden de zonnestudio weer zal verlaten!

Graag vestigen wij je aandacht op de Prestige IQ zonnebanken. In tegenstelling tot de traditionele zonnestudio zonnebanken en de buitenzon is het UV-spectrum van de Prestige IQ middels een huidanalyse sensor individueel. Door het intelligente samenspel van UV-A en UV-B worden de bruiningswerkzame spectraal-aandelen beter benut en wordt tegelijkertijd zonnebrand vermeden. De Prestige IQ is daarbij niet sterker dan de buitenzon en zorgt toch voor een veel beter bruinings resultaat dat ook nog eens langer zichtbaar zal blijven.

Een verrassende goudbruine teint, vitamine-D aanmaak, huidverjonging middels collageen lampen en een heerlijk ontspannen zomervakantie vakantie gevoel… dat is waar wij, medewerkers van de Jetset & BasicTan zonnestudio's© ons graag voor inzetten.

Wij zonnestudio jetset kennen wij geen drempels, iedereen is welkom (zonnen 18+) en wij garanderen voldoende veilige parkeerplaatsen voor de ingang van de zonnestudio.

Foto's van Zonnestudio BasicTan B.V.

Zonnestudio BasicTan B.V. image 1
Zonnestudio BasicTan B.V. image 2
Zonnestudio BasicTan B.V. image 3

Zoek een bedrijf in Almere:

Adres
Lambertus Hortensiuslaan 22
1412 GW  Naarden
Telefoon
035 697 093022
Mobiel
06-54304829
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over Zonnestudio BasicTan B.V.. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map