Robuuste tafels met een industriële uitstraling zijn razend populair in vele interieurs in Nederland op dit moment. Een stevig stalen frame met een ruige, vintage uitstraling is hierbij onmisbaar. Bij de Bommel Meubelen kun je terecht voor de mooiste robuuste tafels.


Verantwoord bosbeheer
De Bommel Meubelen ontwerpt en produceert zelf de eiken robuuste tafels. Van boom tot product, het gehele proces is in eigen beheer. Op deze manier wordt op een verantwoorde manier omgegaan met het kappen van de bomen. Het eikenhout behoort tot de absolute top en gaat een leven lang mee.

Robuuste tafel op maat
Bij de Bommel Meubelen vind je een uitgebreide collectie aan robuuste tafels, zoals Track, Livingstone en North. Deze tafels worden zelf geproduceerd en daarom is het ook mogelijk om een robuuste tafel op maat te laten maken. Zo kun je kiezen uit verschillende houtsoorten (zoals eiken, mangohout en rubberwood), stalen frames en kleuren. Zelfs de afwerking van het tafelblad kun je naar wens maken, bijvoorbeeld een blad met veel knoesten en scheuren, een boomstamrand of gedisseld.

De Bommel Meubelen heeft 11 showrooms in Nederland waar je de robuuste tafels kunt bekijken. Ook kun je hier de mogelijkheden voor maatwerk bespreken met onze ervaren interieuradviseurs. Vind hier een showroom bij jou in de buurt: https://www.debommelmeubelen.nl/winkels/