ALMERE - Wij zijn een ongediertebestrijding bedrijf gevestigd in midden Nederland waarin wij opereren vanuit Almere en werken met een straal van 50 kilometer daar omheen.

Wij zijn gespecialiseerd in ongediertebestrijding, preventie en wering en staan 7 dagen per week voor u klaar voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Door onze ruime ervaring van 15 jaar zijn we gegroeid tot een volwaardig ongediertebestrijding bedrijf en werken volgens de nieuwste richtlijnen en technieken.

Onze leidraad in onze bedrijfsvoering is persoonlijk contact, goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service en wij nemen het onderwerp ongedierte geheel uit handen zodat u zich volledig kunt richten op alle andere bedrijfsactiviteiten. Ook wij begrijpen dat we in een drukke economie leven vandaar onze flexibele werktijden en binnen 24 contact met onze bestrijder.

Particuliere markt

Wij begrijpen dat we in een drukke economie leven, vandaar onze flexibele werktijden. Wij zijn na kantoortijden en in het weekend te bereiken en hanteren een snelle opvolging om uw probleem op te lossen. Voor spoed gevallen zijn we altijd binnen 24 uur te plaatsen om uw probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wij hanteren scherpe tarieven en een compleet pakket, duidelijke prijsafspraak dus geen verrassingen achteraf.

Zakelijke markt

Preventie staat bij ons hoog in het vaandel en hanteren dan ook het IPM systeem. Het IPM systeem is het nieuwe bestrijden, maar is vooral gericht op het voorkomen van plaagdieren. Registratie wordt via een logboek conform de Haccp richtlijn bijgehouden, zodat u ten alle tijden gewaarborgd bent op het gebied van ongedierte.

Protect Pest Control neemt het onderwerp geheel uit uw handen en heeft u hier geen omkijken naar, zodat u zich volledig kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten. Protect Pest Control verzorgd ook voorlichting voor u en uw personeel om ongedierte te herkenen. Wanneer ongedierte in een vroeg stadium wordt herkend is dit kosten besparend voor uw bedrijf en kan imago schade voorkomen worden. Altijd dezelfde bestrijder voor uw bedrijf die weet wat er speelt en op de hoogte is van de bedrijfsregels.

Waarom Protect Pest Control?

  • Altijd binnen 24 uur contact met een ervaren bestrijder!
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Snel en doeltreffend
  • Voordelig
  • Kwaliteitsgarantie
  • Discreet en betrouwbaar
  • CPMV en VCA gecertificeer
  • U bent weer ongedierte vrij !