Na achttien jaar in dienst te zijn geweest bij Hizi Hair Almere Stad, is Dewi van Wijngaarden vanaf januari 2019 zelf gaan ondernemen binnen deze mooie organisatie en trotse eigenaar geworden van een prachtige salon in Almere Stad!


Nu bijna vier jaar later, is daar op 1 Juni 2022 een 2e salon bijgekomen de Hizi Hair in Almere Buiten.Ook bij de Hizi Hair kapsalon in Almere Buiten kun je zes dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar. Er zijn ruime openingstijden en je kunt vooraf een afspraak maken of binnenlopen zonder afspraak, maar net wat jou goed uitkomt.

De haarstylisten en kleurexperts gaan met passie te werk en zijn op de hoogte van de laatste trends, technieken en haar behandelingen. Je krijgt altijd een persoonlijk advies over het kapsel dat het best bij je past. Zij voeren al jaren lang de merken Kérastase, Olaplex en L’Oréal Professionnel voor de verzorging, kleur en styling van jouw haar.

Voorafgaand wordt er altijd een prijsafspraak gemaakt, dus geen verrassingen achteraf. Bovendien krijg je de mooi haar garantie en garantie op onze producten.

Een bezoek aan Hizi Hair Almere Buiten is echt een momentje voor jezelf met de ontspannende wasmassage in een massagestoel. Het team van kappers staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je met mooi haar en een opgefrist gevoel de salon uitloopt. Maak online je afspraak bij de Hizi Hair kapsalon in Almere Stad of Buiten en ervaar zelf waarom wij zeggen: Iedere dag mooi.