De Bommel Meubelen is opgericht door echte meubelmakers. Alle meubels zijn stuk voor stuk met passie en precisie gemaakt door professionals, onze makers. Zij verstaan het vak als geen ander, waardoor ieder meubelstuk een uniek stukje vakmanschap is.

Wij geven onze passie voor meubelen door
De liefde voor het vak is door de jaren heen altijd centraal gebleven en dit delen wij graag met jou. Daarom kun je bij de Bommel Meubelen gratis en vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies maken. Van de kleurkeuze van een bank tot een complete make-over, bij elke beslissing kunnen we jou adviseren!

Interieuradvies op maat
Een interieuradvies vindt plaats in een winkel van de Bommel van jouw keuze, waar je hartelijk wordt ontvangen met koffie of thee en iets lekkers door onze interieuradviseur. Samen worden jouw wensen en ideeën besproken, rekening houdend met je specifieke woonsituatie en budget. Indien gewenst kan onze interieuradviseur ook een woonschets, impressietekening of 3D-visualisatie van het gekozen interieur maken. Staat jouw gewenste meubel niet in de winkel? Dan maken onze makers deze speciaal voor jou op maat.

Afspraak maken voor interieuradvies
Wil je je laten adviseren door echte meubelmakers? Maak dan snel een afspraak bij een vestiging in jouw buurt:

https://www.debommelmeubelen.nl/interieuradvies