Bijzettafels zijn tegenwoordig in allerlei verschillende soorten en maten beschikbaar. Het leuke van deze tafeltjes is dat ze erg veelzijdig zijn binnen je interieur. Zo kan de salontafel vervangen worden door een set van bijzettafels of gebruik het als nachtkastje naast je bed. Verwar een bijzettafel niet met een sidetable. Vaak worden deze onder een noemer geplaatst, maar er zit toch verschil in. Waar een bijzettafel doorgaans compact en laag is, is een sidetable hoger en smaller en wordt deze voornamelijk tegen een wand of bank geplaatst.


Het leuke van bijzettafeltjes is dat er zo ontzettend veel keuze is. Dat maakt de keuze voor de perfecte bijzettafel misschien moeilijker. Vind je één bijzettafel een beetje saai, dan kun je ook kiezen voor een set van 2 of 3 tafeltjes, zoals de bijzettafel Keith. Het leuke van een set van 3 bijzettafels is dat je er 2 bij elkaar kunt zetten en de derde ergens anders apart in de ruimte. Zo heb je de bijzettafels verspreid, maar creëer je toch eenheid in je interieur.

Je nieuwste bijzettafels koop je bij de Bommel Meubelen. In hun webshop vind je een ruim assortiment aan bijzettafels in verschillende stijlen en kleuren. Bestel eenvoudig en snel online en betaal veilig met iDeal. Wil je liever de bijzettafeltjes eerst zien? Kom dan naar een van hun winkels in Nederland en krijg persoonlijk advies.