ALMERE - Jong Piano Talent, de nieuw geopende pianoschool in Almere, houdt op zaterdag 2 september een feestelijke open dag. Organisator en pianoleraar Mkhitar Ghazaryan heet ouders met hun kinderen en individuen van harte welkom met ‘lekkere hapjes en drankjes’.


Ouders die benieuwd zijn of pianoles echt iets is voor hun kind, kunnen alle vragen stellen tijdens de feestelijke open dag. “Als je eindelijk jouw lang gekoesterde droom om piano te leren spelen, in vervulling wil zien gaan, kom dan vooral kennis maken”, zegt Ghazaryan enthousiast.

Gratis les-proeverij

Geïnteresseerden zijn zaterdag 2 september van harte welkom bij Podium Poort aan de Zeussingel 41, 1363TM in Almere Poort. Zij kunnen komen kennismaken met Jong Piano Talent. “Tijdens deze open dag kun je genieten van een gratis les-proeverij”, zegt Ghazaryan.

“Iedereen is van harte welkom tussen 11.00 uur en 16.00 uur.’’Er zijn hapjes, bereid door de moeder van de oprichter van Jong Piano Talent, en drankjes. ‘’Daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen, een les uit te proberen en gezellig een praatje te maken. Wees vooral welkom!”

Pianolessen vanaf 4 jaar

De pianolessen zijn afgestemd op kinderen vanaf 4 jaar. “We kijken altijd naar de wensen van de leerling en elk niveau is welkom.”

De toegang tot de open dag is gratis. Jong Piano Talent bevindt zich in Podium Poort. “We hebben een fantastische concertvleugel staan in een prettige concertzaal met plaats voor 45 bezoekers. De pianolessen worden ook in deze prachtige ruimte gegeven.”

Voor meer informatie: www.jongpianotalent.nl