ALMERE - Burger King opent deze zomer in het centrum. Door de enorme vraag van de vele WHOPPER® fans zal Burger King, na een afwezigheid van vijf jaar, binnenkort de deuren openen van een nieuw restaurant in het centrum van Almere.


Het restaurant zal gevestigd worden aan het Forum, midden in het centrum van de stad. Met zo’n 75 zitplaatsen is er meer dan genoeg ruimte voor alle Whopper- en Twister Fries liefhebbers. Het restaurant in Almere krijgt order kiosken, zodat de gasten zelf hun bestelling kunnen invoeren en nog sneller in hun WHOPPER kunnen happen, Vanzelfsprekend wordt het restaurant ook uitgerust met veel stopcontacten en gratis wifi!

Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: ”We kunnen niet wachten weer een restaurant te openen in het stadshart van Almere. We hebben gemerkt dat de mensen in Almere ons enorm misten en hoopten dat Burger King zou terugkeren. Er is zelfs een Facebook pagina voor opgericht!. We zijn er trots op dat we binnenkort in Almere weer de lekkerste flame-grilled burgers kunnen bereiden!’’

Het restaurant in Almere is onderdeel van de ambitieuze groeiplannen van de Amerikaanse hamburgerketen. Burger King Almere zal het 66e restaurant zijn in Nederland.

Over Burger King®

Burger King® is in 1954 opgericht en is de op één na grootste fastfood hamburgerketen ter wereld. De oorspronkelijke HOME OF THE WHOPPER®, het Burger King® systeem, beheert meer dan 16.000 locaties in ongeveer 100 landen en Amerikaanse territoria. Bijna 100 procent van de Burger King® restaurants zijn in eigen bezit en worden geëxploiteerd door onafhankelijke franchisenemers, veelal familiebedrijven die al decennialang actief zijn.

Het merk Burger King® is eigendom van Restaurant Brands International Inc. (TSX,NYSE:QSR), één van de grootste Quick-service restaurants ter wereld, met een omzet van meer dan $27 miljard en meer dan 23.000 restaurants in ruim 100 landen en Amerikaanse territoria.

Kijk voor meer informatie over Burger King® Worldwide op de website van Burger King® www.bk.com of www.burgerking.nl of volg ons op Facebook www.facebook.com/burgerkingnl