ALMERE - Het seizoen voor de Eredivisie is al flink onderweg. Ondertussen kan men al op kelbet.nl een goed idee krijgen wie de top teams zijn van de Eurodivisie. Op dit moment lijkt het erop dat er vier ploegen zijn die zullen gaan voor de titel in de Eredivisie 2022/23. Het gaat om Feyenoord, PSV, AZ Alkmaar en Ajax. Hier kom je meer te weten over de spelers die je volgens kelbet.nl in de Eredivisie moet zoeken.

De Eredivisie staat bekend als de hoogste voetbalafdeling in Nederland voor wat betreft de betaalde voetbal in de mannencompetitie. Tijdens de Eredivisie gaat de strijd om het landskampioenschap in de betaalde voetal. De Eredivisie start op vrijdag 5 augustus en duurt tot en met zondag 28 mei 2023. De redactie van kelbet.nl heeft de lijst met spelers/teams onthuld die de sterren van de competitie/toernooi zouden kunnen zijn.

1 Burak Yılmaz van Fortuna Sittard
We beginnen met Burak Yilmaz van Fortuna Sittard. Deze transfer heeft zeker mensen de wenkbrouwen doen fronzen. Vanaf de promotie van Fortuna in 2018 blijven ze vechten tegen de degradatie. Ze hebben hun status van topclub voor 2022/23 bevestigd. Het was een grote verassing toen zij de populaire Turkse contracteerde.

2 Steven Bergwijn van Ajax
Ajax heeft een drukke transfer periode achter de rug. Vele grote namen hebben de club verlaten omdat er veel geld voor hen werd neergeteld. Natuurlijk moeten er vervangers worden aangetrokken. Een van de top aanwinsten van Ajax is Steven Bergwijn die overkomt van Tottenham Hotspur. Voor hem is een bedrag van £ 26 miljoen betaald.

3 Walter Benítez van PSV

Voor wat PSV betreft kan gezegd worden dat de getalenteerde Xavi Simons van PSG transfervrij hebben binnengehaald. Het is bekend dat PSV is uitgegroeid die behoort tot de top drie van het betaalde voetbal in Nederland. PSV stond op 14 oktober 2022 op de 42ste plaats op de UEFA ranglijst met 37000 punten.

4 Sebastian Szymański van Feyenoord
Feyenoord heeft vorig seizoen een goede UEFA Europe Conference league gehad. Eindelijk hebben ze wat geld om uit te geven na een lange tijd. Voor deze zomer heeft Feyenoord hun aandacht gericht op Sebastian Szymański die ze op huurbasis hebben gecontracteerd van Dinamo Moskou. Hij is 23 jaar oud en wordt gezien als een van de slimme jonge spelers afkomstig uit Polen.

5 Bas Dost van FC Utrecht
FC Utrecht wordt 52 jaar wanneer Bas Dost wordt binnengehaald en wordt gepresenteerd. Bas Dost de spits heeft transfervrij zijn weg gevonden bij FC Utrecht. Hij heeft een eenjarig contract getekend. Dost draagt rugnummer 28. Het was dankzij Bas Dost waarij op 6 augustus 2022 gelijk speelde tegen Waalwijk. Het werd 2-2.
De opkomende namen zijn het waard om te vermelden. Het zal de interesse hebben van eenieder die ervan houdt op te wedden op de Eredivisie. Op deze manier kunnen ze deel zijn van een topbulldozer weddenschap. Voor meer informatie omtrent sportweddenschappen kan je een bezoek brengen aan https://kelbet.nl/