ALMERE - Wil je je eigen onderneming op de kaart zetten? In dit digitale tijdperk komen een website, sociale media en Google ads als marketinginstrumenten al gauw in je op. We zijn immers altijd en overal verbonden en spenderen ontelbaar veel uren online. Internet is the place to be, maar dat wil nog niet zeggen dat online media de beste, laat staan enige manier is om je doelgroep te bereiken.

Drukwerk vormt namelijk nog steeds een essentieel onderdeel van de marketingmix. Het is de perfecte aanvulling op al dat digitale geweld wat afkomt op je doelgroep. Een goede combinatie van beide zorgt voor onderscheidend vermogen, naamsbekendheid en brengt jouw boodschap het beste over. Geen idee waar en hoe je moet beginnen? Geen paniek: een drukkerij in Almere helpt je de perfecte mix tussen online en print te creëren.

Drukwerk versterkt je branding

Hoe je als bedrijf communiceert, bepaalt grotendeels de merkervaring van je doelgroep. Drukwerk wint het op dat vlak van online media: print speelt namelijk in op meerdere zintuigen. Je kunt drukwerk niet alleen visueel bewonderen, maar het ook voelen en zelfs ruiken en horen. Met tastbaar drukwerk kom je letterlijk dichter bij je doelgroep. Hierdoor creëer je een uiterst sterke band tussen je merk en doelgroep waardoor de boodschap langer bijblijft. Het is de perfecte manier om klanten te boeien, binden en vasthouden.

Mensen zijn beter geconcentreerd bij print

Wist je dat Nederlanders gemiddeld acht uur per dag bezig zijn met online media? Met digitale marketing bereik je daarom vliegensvlug je doelgroep. Maar dit is ook een van de zwaktes: mensen worden tegenwoordig overspoelt door online informatie en reclames. Pop-ups, berichtjes en agendameldingen leiden constant af en velen kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Grote kans dat de aandacht voor jouw Instagram post of digitale nieuwsbrief ver te zoeken is. Papieren communicatie nodigt daarentegen juist uit om vastgenomen en bekeken te worden. Het is al meermaals bewezen dat wie gedrukte teksten leest langer geconcentreerd blijft. Printmedia verhoogt met andere woorden de aandacht voor jouw merk. Genoeg reden dus om naar een drukkerij in Almere te stappen en papier te integreren in jouw marketingmix.

De perfecte mix tussen on- en offline met een drukkerij in Almere


Uiteraard hoef je online niet links te laten liggen. Integendeel: juist de combinatie van on- en offline media zorgt voor versterking van jouw merk en boodschap. Print kan perfect dienen als aanjager naar een online uiting of juist andersom. Maar welke media zet je in? Daar kan een drukkerij in Almere bij helpen. Een ervaren team van ict- en crossmediaprofesionals creëert een mix met de media die zich daar het beste voor lenen, passend bij jouw onderneming. Je kunt er dus niet alleen terecht voor printproducten, maar ook voor een online media en strategieën. Van huisstijl, folders en visitekaartjes tot posts, blogs en vlogs. Een drukkerij in Almere brengt jouw boodschap zo krachtig en helder mogelijk over.

Drukkerij Almere: jouw partner voor printmedia

Dat gedrukte media een prominente plek in de crossmediamix behoudt, staat vast. Maar je folders, brochures en magazines zijn pas echt succesvol als het design en de kwaliteit van het drukwerk op en top is. En dat is geen eitje: in een goed printproduct gaat enorm veel werk en tijd zitten. Het is namelijk echt een vak. Overweeg daarom de handen in één te slaan met een drukkerij in Almere. Met hun jarenlange ervaring, expertise en innovatieve apparatuur tillen zij jouw drukwerk naar een hoger niveau.