ALMERE - Op dinsdag 24 september 2019 vindt de sollicitatietour plaats in Almere. Dit event staat in het teken van het delen van tips en het netwerken met werkzoekenden in Almere. Trainer Geert Teunissen is aanwezig om werkzoekenden nieuwe inzichten te geven om effectief te netwerken en zo hun kans op een nieuwe baan te vergroten. De sollicitatietour wordt georganiseerd door Stichting DeBroekriem, een netwerkorganisatie voor en door werkzoekenden.


Na de plenaire aftrap vertelt Annemieke Methorst, operationeel manager bij DeBroekriem, over het ontstaan en de meerwaarde van DeBroekriem. Vervolgens laat trainer en inspirator Geert Teunissen werkzoekenden zien hoe zij zichzelf op een andere manier kunnen presenteren binnen netwerken.


Paspoort tot succes

Geert Teunissen, directeur en inspirator van de NCD Academy, laat deelnemers tijdens een interactieve workshop verschillende vormen van netwerken zien. Maar vooral welk effect het heeft als je op een afwijkende manier contacten legt om ergens ‘binnen’ te komen. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een ‘leeg paspoort’ aangereikt. “Door middel van een oefening, met behulp van andere deelnemers, formuleert iedereen zijn of haar specifieke en unieke punten voor in het paspoort. Na de workshop kunnen deelnemers dit paspoort nog verder aanvullen en verbeteren én natuurlijk gebruiken voor het leggen van contacten om hun kans op succes te vergroten!”, aldus Teunissen.


Locatie en aanmelden

De sollicitatietour vindt plaats op dinsdag 24 september 2019 van 19.30 tot 21.00 uur in het Stadhuis Almere, Stadhuisplein 1 te Almere. Deelname is gratis, maar aanmelden is een vereiste en kan via

www.debroekriem.nl/event/sollicitatietour-almere/


Over DeBroekriem

DeBroekriem is een netwerkorganisatie voor en dóór werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken daarbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en vergroten hun sollicitatieskills.