VOLENDAM - Stichting CarMar heeft als doelstelling een thuis te creëren voor mensen met een visuele en verstandelijke beperking. Een eigen plek waar niet de beperkingen, maar de mogelijkheden van de bewoners centraal staan.

Een (t)huis voor 16 jongvolwassenen dat gerealiseerd wordt met giften vanuit de bevolking en het bedrijfsleven.Wilt u CarMar ook ondersteunen dat kan op verschillende manieren. Kijk voor alle mogelijkheden op https://stichtingcarmar.nl/steun-carmar/

SLOTACTIE CARMAR 26 oktober.
Vrijwel iedereen weet van dit geweldige initiatief.Het huis van Carmar. Momenteel is de bouw in de afrondende fase beland. Echter is er nog een groot financieel gat dat gedicht moet worden. Er is een organisatie comité opgericht om het laatste financiële gat iets te dichten. Binnenkort wordt u via de publiekelijke kanalen op de hoogte gebracht van wat er zoal staat te gebeuren. Een van de acties betreft een groots gebeuren op zaterdag 26 oktober in De Jozef te Volendam. Vanaf 08.00 uur zal de Lokale omroep live uitzenden en de talloze spontane acties en de hopelijk de binnenkomende giften bekend maken. (U moet denken aan het glazen huis concept)

In de avond zal er een groot concert t.b.v Carmar plaats vinden. 'Om dit nu echt spectaculair te maken met een keur aan eigen artiesten en bands willen wij de artiesten/ bands oproepen hier gratis uiteraard aan mee te werken. Doe mee en meld je aan. Het echte trotse gevoel dat we dit met z’n allen mogelijk kunnen en moeten maken voor de toekomstige bewoners en hun ouders', aldus Johan Boettie, manager van De Jozef.