ALMERE - Op zaterdag 20 april 2019 viert Par Hasard Almere Stad haar 1-jarig bestaan. Ter ere van dit heugelijk feit deelt Par Hasard speciaal op deze dag vanaf 12:00 huisgemaakte frites met mayo uit. Vlei neer op het zonovergoten terras en geniet van deze bourgondische plek op het Belfort Plein. Par Hasard maakt er een feestje van, compleet met live muziek. Mocht je op deze dag niet in de gelegenheid zijn om langs te komen, dan kunnen de lekkerste friet en klassieke eetcafé gerechten van Almere Stad op een ander moment worden geproefd of bezorgd; thuis, op werk of op een feestje. Ondernemer Richard van Deijk en zijn team heten hun gasten van harte welkom.

Over Par Hasard
Par Hasard heeft als doel dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. De eerste vestiging werd geopend in Amsterdam en inmiddels beschikt Par Hasard over vier vestigingen; Amsterdam De Pijp, Bullewijck by Par Hasard in Amsterdam Zuidoost, Par Hasard Scheveningen en Par Hasard Almere. Binnenkort worden twee nieuwe Par Hasard vestigingen geopend; aan het Hoofddorpplein in Amsterdam en in Alkmaar.

Beste frites
De ambachtelijk bereide Par Hasard frites zijn inmiddels drie keer door de AD Friettest bekroond met de titel ‘beste friet van Amsterdam’. Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en biologische frikadellen, zijn er tevens klassiekers als fish & chips, Limburgs Zoervleis en bavette van Angus te bestellen.

Take-away, restaurant en bezorging
Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café met bar. Hiermee is Par Hasard sinds 2014 een onderscheidende en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer. De gerechten van Par Hasard kunnen worden afgehaald en bezorgd; voor thuis, op werk en op feestjes. Ook als je het eten komt afhalen, kan je aan de bar met een biertje wachten tot je bestelling klaar is.