ALMERE - Op vrijdag 21 april is er een open dag bij Saamborgh Hoge Haeghe in Almere Buiten, een ouderenzorglocatie waar u zelfstandig kunt blijven wonen en toch zorg, ondersteuning en begeleiding kunt krijgen. Iedereen die geïnteresseerd is in ouderenzorg en hier mee over wil weten is van harte welkom - na aanmelding via www.saamborgh.nl- van 10.00 tot 15.00 uur.


Tijdens de open dag kunt u de studio’s bekijken en informatie krijgen over het wonen en het woongemak bij Hoge Haeghe. U kunt ook kennismaken met de zorgmedewerkers, die u graag meer vertellen over wonen met 24 uur zorg in de nabijheid, uw welzijn, mobiliteit, (thuis)zorg en ouderenzorg.

Saamborgh Hoge Haeghe biedt professionele zorg voor ouderen in een kleinschalige setting, zowel lichamelijke (somatische) zorg als zorg voor ouderen met geheugenproblemen (psychogeriatrische zorg). De zorglocatie biedt appartementen en studio’s voor één en twee personen in een veilige omgeving, waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staan.

Saamborgh biedt het beste van twee werelden: Wonen & Zorg! Het concept Wonen en Zorg verstreken elkaar. U huurt zelfstandig een appartement via Saamborgh Wonen en wij leveren daar thuiszorg. Het is geen vereiste om een indicatie te hebben. U kunt alvast komen wonen en mocht er in de toekomst zorg nodig zijn, dan kunnen wij deze leveren.

Aanmelden open dag 21 april

Vanwege een beperkt aantal bezoekers, is aanmelden voor de open dag nodig. Aanmelden kan via de website www.saamborgh.nl. U bent dan van harte welkom om vrijdag 21 april de sfeer te komen proeven en rond te kijken van 10.00 tot 15.00 uur. U vindt de zorglocatie Hoge Haeghe op de Kalenderweg 3 in Almere Buiten.