In tijden van Corona is een buitenlandse vakantie wellicht toch wat spannend, maar je wilt er toch even lekker tussenuit. Een vakantie in eigen land wordt dit jaar populairder dan ooit. Met de aangekondigde versoepelingen van per 1 juli lijken de mogelijkheden mee te vallen, tegen de verwachtingen in. Goed nieuws!

Echter, je hebt er wellicht heel bewust voor gekozen om geen auto te bezitten en je wilt liever niet met een mondkapje op de trein of de bus in. De deelauto wint sinds de Corona uitbraak aan populariteit. Het lijkt de ideale mix tussen niet de lasten te hebben van een eigen auto, maar toch de veiligheid van een gesloten omgeving.

Het autodeelplatform SnappCar is de grootste van Nederland. Wist jij dat er een kleine 20 auto’s op het platform worden aangeboden in Almere? Van een Toyota Prius tot een Peugeot 108. Sommige van de auto’s zijn direct boekbaar, anderen bezitten een Keyless systeem, waardoor je de auto geheel met de app kan open. Ga jij deze zomer een auto huren in Almere?

Prijstechnisch is SnappCar het voordeligste wanneer er 1 tot 3 dagen geboekt wordt. SnappCar hanteert 24 uurtarieven vanaf € 20,-, wil je het meeste uit je boeking halen dan kun je de auto dus het beste voor de volle 24 uur, 48 uur of 72 uur boeken. Echter, lange boekingen kunnen ook voordelig zijn. Veel auto's bieden 15% korting op een boeking vanaf 3 dagen en zelfs 30% bij boekingen van 7 dagen of meer, het kan dus handig zijn om een boeking van bijvoorbeeld 6 dagen toch iets langer te maken, omdat het totaalbedrag een stuk voordeliger wordt bij 7 dagen.

Ga deze zomer heerlijk genieten van Nederland in al zijn glorie. Zoek bijvoorbeeld Friese Meren op, bekijk de prachtige Waddeneilanden of ga je lekker fietsen in Limburg? Nederland heeft mogelijkheden te over. Volg de regels, houd afstand en geniet!