ALMERE - De passages in Almere Centrum bieden onderdak aan leuke boetiekjes en bijzondere concepten. De afgelopen periode zijn daar enkele nieuwkomers bij gekomen. Mensen op zoek naar bijzondere cadeautjes, vintage kleding of een leuke plek voor een kopje koffie of thee zijn bij ZaddysSoul aan het juiste adres en de nieuwe winkel van Timeless Casuals & More biedt een mooie collectie hedendaagse mode voor mannen en vrouwen. In de nieuwe salon van Waxing Novia tenslotte, kunnen vrouwen binnenkort terecht voor diverse ontharingsbehandelingen.

ZaddysSoul
In de kleurrijke concept store ZaddysSoul kunnen klanten eindeloos rondsnuffelen door de uitgebreide collectie kleding, sieraden, handgemaakte cosmetica en meer. In de gezellige koffiehoek kunnen ze bovendien genieten van een vers kopje koffie of thee of een lekker hapje. De collectie bestaat uit zorgvuldig uitgezochte vintage én nieuwe kleding, schoenen en accessoires waaronder customized Afrikaanse artikelen. Daarnaast worden er handgemaakte en organic badproducten en zeep verkocht en zullen mensen die gevoelig zijn voor bepaalde metalen de nikkelvrije en roestvrijstalen sieraden weten te waarderen. Er worden ook regelmatig leuke workshops gegeven. ZaddysSoul zit aan de Zadelmakerstraat 21.

Timeless Casuals & More
De gezellige winkel van Timeless Casuals & More biedt meer dan alleen kleding. De klant wordt op meerdere manieren welkom geheten met wisselende events als previews, workshops of VIP-nights. Bovendien wisselt de collectie, voor mannen en vrouwen, geregeld waardoor er altijd nieuwe dingen te ontdekken zijn. Voor klanten staat altijd de koffie klaar. Timeless Casuals & More zit aan de Zadelmakerstraat 19.

Waxing Novia
Aan de Zadelmakerstraat 1-3 opent op 1 maart de nieuwe salon van Waxing Novia. Deze salon voor vrouwen is geen nieuwkomer in Almere, maar betreft een verhuizing naar een meer centrale plek in de stad. In de professionele en gezellige salon kunnen vrouwen terecht voor het ontharen van gezicht en verschillende lichaamsdelen. Hygiëne en resultaat staan bij Waxing Novia op één, waardoor de salon een trouwe schare klanten heeft weten te verzamelen. In de nieuwe salon aan de Zadelmakerstraat zijn uiteraard ook nieuwe klanten meer dan welkom.