ALMERE - Kantoorruimtes kunnen soms koud en steriel aanvoelen, maar aangezien je er waarschijnlijk een groot deel van je week doorbrengt is het wel zo fijn als het een warme plek is waar je je op je gemak voelt. Daar heb niet alleen jij profijt van, maar ook de klanten die je mogelijk op bezoek krijgt. Een manier om je kantoor om te toveren tot een warme plek is het toevoegen van mangohout, bijvoorbeeld in de vorm van een houten ronde eettafel voor in de kantine of vergaderruimte. Mangohout kenmerkt zich door de warme kleurschakeringen en de unieke nerftekeningen. Daardoor voegt een meubel van deze houtsoort in één klap veel sfeer toe aan een verder kale ruimte. Met een paar nieuwe meubels geef je je kantoor dus al een totaal nieuwe look.

Twee vliegen in één klap

Uiteraard is het de hoogste prioriteit dat de meubels in een kantoor praktisch en werkbaar zijn. Maar wat nou als je meubels neerzet die praktisch én stijlvol zijn? Dan sla je twee vliegen in één klap. Denk bijvoorbeeld aan een tv-meubel van mangohout. Hoewel je misschien in eerste instantie denkt dat zo’n meubel alleen is gemaakt voor privé doeleinden, kan het ook gebruikt worden op kantoor. Zet het bijvoorbeeld onder een groot scherm in een presentatieruimte en je creëert naast sfeer ook nog eens extra opbergruimte. Of wat dacht je van een set warme salontafels naast de bank in de wachtruimte? Klanten zullen zich direct warm welkom geheten voelen en met een prettig gevoel aan de meeting beginnen.

Sfeervol middelpunt

De tafel, het middelpunt van (bijna) elke ruimte, mag in dit artikel natuurlijk niet overgeslagen worden. Neem bijvoorbeeld een bureau, voor veel mensen de plek waar de meeste uren worden doorgebracht per week. De plek waar je moet kunnen focussen, maar waar je je ook thuis wilt voelen. Hoe je dat creëert? Met een tafel deens ovaal bijvoorbeeld. Door zijn minimalistische design zal deze tafel niet snel voor afleiding zorgen. Het warme mangohouten blad zal op zijn beurt voor een plezierige sfeer zorgen. Natuurlijk kun je de tafel ook in andere ruimten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan de kantine of de vergaderruimte.