ALMERE - Kerst is een tijd van lekker eten, cadeaus en leuke dingen doen met je gezin. Voor velen zo vanzelfsprekend, maar niet voor kinderen die onder de armoedegrens leven. Trampolinehal Jumping Jack geeft daarom gratis tickets weg aan het Voedselloket.


Hiermee krijgen kinderen van het Voedselloket tijdens de kerst gratis toegang tot de trampolinehal. Er zijn 100 tickets beschikbaar voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar.

Geen budget voor kerst
In Almere leven ruim 1300 gezinnen onder het minimum. Het Voedselloket helpt hen met basisboodschappen, speelgoed en kleding. Financiële problemen kunnen zorgen voor stress, zeker rondom de feestdagen. Vaak is er niet genoeg budget voor een kerstdiner, een uitje met het gezin of cadeaus tijdens Sinterklaas en kerst.

Gratis toegang bij Jumping Jack
Jumping Jack wil hen een mooie kerst geven. De afgelopen jaren is de trampolinehal uitgegroeid tot een begrip in Almere. Naast vrij jumpen kun je er freerunnen, lessen volgen en kinderfeestjes vieren. Leandro, manager bij Jumping Jack: “We hebben veel jonge fans die regelmatig terugkomen om te jumpen. We vinden het mooi om met kerst de kinderen van het Voedselloket ook kennis te laten maken met Jumping Jack. Zodat zij - net als hun klasgenootjes - kunnen meepraten op het schoolplein. Ongeacht de financiële situatie waarin zij zich bevinden thuis.”

Kerstdiner in Jumping Jack stijl
Van jumpen krijg je trek. Daarom krijgen de kids na afloop een ‘kerstdiner’ in Jumping Jack stijl: frietjes met een kipnuggets. Het eten wordt aangeboden door horeca groothandel Bidfood.

Kijk voor meer informatie over Jumping Jack op www.jumpingjack.nl.