FLEVOLAND - Wil je je nagels laten lakken of nieuwe kunstnagels aan laten brengen? Dan kun je het beste terecht bij een nagelstudio in Flevoland. Hier krijgen salons namelijk de hoogste beoordelingen van heel Nederland. Dit blijkt uit onderzoek van thuisstudieplatform Laudius, dat de beoordelingen van meer dan 3.000 Nederlandse nagelstudio’s op Google Maps onder de loep nam.

Gemiddeld krijgt een Flevolandse nagelsalon 4,4 van de 5 sterren bij een review. Ook in Noord-Holland en Noord-Brabant hebben liefhebbers van verzorgde nagels niets te klagen: nagelsalons in deze provincies kunnen rekenen op 4,3 sterren. Nagelstudio’s in Friesland krijgen juist de laagste beoordeling: 3,9 sterren.

Allerbeste nagelsalon van Flevoland: SelenaNails

Van alle Flevolandse nagelsalons scoort SelenaNails in Lelystad het allerbeste. Dat komt door de hoge beoordeling van 4,9 sterren in combinatie met een hoog aantal reviews (74). Ook Nagels & Zo in Dronten doet het goed. De top 5 beste nagelsalons in de provincie is als volgt:

  1. SelenaNails in Lelystad - 4,9 sterren o.b.v. 74 reviews

  2. Nagels & Zo in Dronten - 5,0 sterren o.b.v. 52 reviews

  3. Deborah's Perfect Nails in Almere - 4,9 sterren o.b.v. 52 reviews

  4. Magda in Zeewolde - 5,0 sterren o.b.v. 23 reviews

  5. Pedicurepraktijk Alice in Urk - 5,0 sterren o.b.v. 19 reviews

Relatief veel nagelstudio’s in Flevoland

In Flevoland ben je aan het juiste adres voor een nagelstudio om de hoek. Je vindt er namelijk relatief veel nagelstudio’s in vergelijking tot elders in Nederland. Gemiddeld zijn er in de provincie 1,9 salons per 10.000 inwoners, terwijl dit aantal landelijk op 1,7 ligt.

Met name in Zeewolde kunnen inwoners op veel plekken terecht om hun nagels te laten doen: hier zijn maar liefst 4,6 salons per 10.000 inwoners. Almere telt juist de minste nagelstudio’s: 1 per 10.000 inwoners.

Benieuwd hoe het zit met nagelstudio’s in jouw regio? Dit kun je vinden op deze onderzoekspagina.