ALMERE - Goed nieuws voor de WHOPPER® fans in Almere: BURGER KING® opent weer een restaurant in Almere. Het nieuwe restaurant opent op 13 augustus om 11.00 uur haar deuren op Forum 18 in Almere. In totaal biedt het restaurant plaats aan 100 gasten in het restaurant en op het terras. Bijzonder is de aanwezigheid van een CROWN CAFÉ in het restaurant waar de lekkerste koffie, cappuccino en ijskoffie wordt geserveerd.

Hans Miete, Managing Director van Burger King Nederland: ”We kunnen niet wachten om ons nieuwe restaurant in Almere te openen. De verzoeken op Facebook om weer een BURGER KING in Almere te openen zijn ons niet ontgaan en we konden dit natuurlijk niet negeren! We zijn dan ook heel blij dat de WHOPPER niet meer ontbreekt in Almere.“

Het restaurant in Almere wordt het 66e BURGER KING restaurant in Nederland sinds de oprichting in 1954. Het is de op één na grootste fastfood-hamburgerketen ter wereld.

Over Restaurant Brands International Inc.
Restaurant Brands International Inc. ("RBI") is één van 's werelds grootste Quick Service Restaurants, met een omzet van meer dan $30 miljard in het hele systeem en meer dan 25.000 restaurants in meer dan 100 landen. RBI is eigenaar van drie van 's werelds meest vooraanstaande en meest iconische merken in de QSR branche - TIM HORTONS®, BURGER KING® en POPEYES®. Deze onafhankelijk opererende merken bedienen hun gasten, franchisenemers en gemeenschappen al meer dan 40 jaar. Ga voor meer informatie over RBI naar de website van het bedrijf op www.rbi.com.

Over BURGER KING®
Het merk BURGER KING®, opgericht in 1954, is de op één na grootste fastfood-hamburgerketen ter wereld. De oorspronkelijke HOME OF THE WHOPPER®. Het BURGER KING® systeem heeft meer dan 17.000 locaties in meer dan 100 landen. Bijna 100 procent van de BURGER KING® restaurants zijn eigendom van en worden geëxploiteerd door onafhankelijke franchisenemers, veelal familiebedrijven die al decennialang actief zijn. Ga voor meer informatie over het BURGER KING® naar de website van BURGER KING® op www.burgerking.nl of volg ons op Facebook, Twitter en Instagram.