ALMERE - Carine Heijsteeg uit Almere is woensdag 16 januari door een vakjury verkozen tot de Beste Zelfstandig Reisadviseur in Flevoland. De jury roemde haar vanwege haar bewuste keuzes en creatieve oplossingen. Aan deze ZRA-verkiezing nemen jaarlijks honderden zelfstandige reisadviseurs deel. Na een strenge selectie wordt daaruit per provincie de beste reisadviseur gekozen. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens de vakdag van De Vakantiebeurs in Utrecht.


Aan de prijsuitreiking gaat een heel traject vooraf. Tijdens een maandenlange strijd moeten de deelnemers de jury van hun kwaliteiten weten te overtuigen. Zo is er een uitgebreide kennistest en moet elke reisadviseur een inspirerende vlog aanleveren en een helder marketingplan schrijven. De finalisten worden vervolgens geïnterviewd door een vakjury, die bestaat uit vertegenwoordigers van o.a. Singapore Airlines, ANVR en Brilaccountants.

Carine Heijsteeg viert dit jaar haar 10-jarig jubileum als ZRA en is bijna 20 jaar werkzaam in de reiswereld. Niet iedereen weet het verschil tussen een 'gewoon' reisbureau en een zelfstandig reisadviseur. De zelfstandig reisadviseurs van Personal Touch Travel werken volledig onafhankelijk van reisorganisaties en kunnen zo op professionele wijze een vakantievoorstel maken dat volledig bij de wensen en dromen van de klant aansluit. De klanten komen er in een razend tempo achter dat zij via hun eigen reisadviseur, zonder extra kosten, dit maatwerkadvies krijgen, waar en wanneer het hen uitkomt. Reisadvies wordt op deze manier ook steeds meer onderdeel van de totale reisbeleving.