ALMERE - Af en toe zul je denken: Daar gaat hij/zij weer….Jouw fietsende man of vrouw is graag op pad. Wielrenner, mountainbiker of gravelbiker, voor velen geldt dat fietsen niet alleen een hobby is. Het is vaak een levensstijl. Als je op zoek bent naar een leuk, maar betaalbaar cadeau voor een actieve fietser, dan zijn stijlvolle fietskleding en handige accessoires altijd een schot in de roos. Hier zijn enkele cadeautips om jouw fietsende man of vrouw te verrassen.

Fietskleding

Kijk eens goed in de kledingkast van jouw partner. Wat heeft hij/zij al en wat mist nog… Wellicht is het een fietsbroek met zeem, een hoog ademend jack of waterdichte kleding voor de komende herfst en winter. Er zijn verschillende mooie merken te vinden die vrijwel allemaal mooi kleding bieden. Wellicht kun je nog iets lospeuteren bij jouw partner over een merk dat hij/zij leuk vindt.

Praktische fietsaccessoires

Er zijn verschillende accessoires die echt de moeite zijn om te geven aan jouw partner. Sommigen zijn zelfs essentieel en/of onderhevig aan slijtage. Misschien zie je thuis in de kast al welke opties er zijn. Inspiratieloos? Denk dan eens aan de volgende mogelijkheden:

- Fietsrugzak of -tas

- Bidon

- Fietshelm

- Fietscomputer

- Navigatie

Accessoires voor comfort en prestaties

Accessoires die gericht zijn op comfort en prestaties zijn altijd een welkom cadeau voor fietsliefhebbers. Denk maar eens aan fietshandschoenen of een fietsbril met verwisselbare lenzen.

Fietshandschoenen voor heren:

Als je zoekt naar fietshandschoenen heren, begin dan eerst met het seizoen dat voor de deur staat. Vervolgens kun je goed filteren op het type rijder dat jouw man is. Kijk vervolgens ook naar het merk fietskleding dat hij draagt. Wellicht kun je daar mooi mee combineren? Andere belangrijke eigenschappen zijn winddicht, waterdicht, padding, touchscreen compatible, verwarmde fietshandschoenen en natuurlijk kleur.

Fietshandschoenen voor dames:

Voor dames kun je alle eigenschappen gebruiken van die je ook bij de heren gebruikt. Toch zijn er in sommige gevallen specifieke dames handschoenen. Natuurlijk kun je ook altijd een uniseks model cadeau geven. Maar misschien is jouw vrouw/vriendin wel wat meer uitgesproken qua stijl. Er zijn verschillende dames modellen beschikbaar waar qua pasmaat en design rekening wordt gehouden met de vrouwelijke wensen.

Tijd om te geven

Wij hopen dat je met deze cadeautips voor jouw fietsende partner een paar leuke ideeën hebt gekregen. Zorg ervoor dat je op tijd bestelt en geniet van zijn/haar verjaardag!