ALMERE - De tijd dat de telefoon alleen bedoeld was om te bellen, is voorbij. Smartphones worden tegenwoordig voor veel verschillende doeleinden gebruikt, zowel zakelijk als privé. Het is dan ook belangrijk dat we deze toestellen goed beschermen! Gelukkig zijn er online veel verschillende telefoonaccessoires te koop die dit voor je doen. Hierbij kun je denken aan screenprotectors, telefoonhoesjes, cameraprotectors en nog veel meer. In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden die er zijn om je smartphone goed te beschermen.


Bescherm je dure iPhone goed

Tegenwoordig zijn er veel verschillende smartphone merken op de markt, waarvan Apple er met de veel geprezen iPhone er eentje van is. Natuurlijk zijn er wel wat verschillen binnen alle merken, zo is Apple wel een toonaangevend merk. Je betaalt relatief veel voor de telefoons van dit merk. Zo zijn de nieuwste iPhone 14 modellen te koop voor zo’n duizend euro. Het is dan ook verstandig om alvast een iPhone 14 hoesje te bestellen voordat je het spiksplinter nieuwe Apple-product thuis hebt liggen. We raden je trouwens ook aan om eens een kijkje te nemen bij de screen- en cameraprotectors, die natuurlijk goed van pas kunnen komen. Door de kleine inverstering in een goed telefoonhoesje verleng je de levensduur van je nieuwe telefoon aanzienlijk.

Een goed hoesje voor je Samsung toestel

Zoals we eerder al aan hebben gegeven zijn telefoons niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Smartphones spelen een centrale rol bij veel verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten, en telefoonfabrikanten weten dit maar al te goed. Steeds meer merken maken innovatieve telefoons, het grote techbedrijf Samsung is hier ook druk mee bezig. Ondertussen is Samsung ook een gevestigde naam geworden binnen de smartphonemarkt. Naast smartphones is het merk in veel huishoudens op verschillende plekken terug te zien. Dit bedrijf maakt namelijk producten voor in de keuken, woonkamer, badkamer en zelfs voor het washok. Kortom, om Samsung kan niemand meer heen.

Heb je een mooie nieuwe smartphone van Samsung gekocht? Dan is de kans groot dat je nog op zoek bent naar een goed telefoonhoesje. Net zoals bij Apple worden de vlaggenschepen van Samsung ook steeds een stukje duurder. Het is dan ook verstandig om goed te investeren, en een goed passend Samsung S22 hoesje te scoren, als je keuze is gevallen op het S22 model. Dit model is op dit moment namelijk het paradepaardje van het Koreaanse techbedrijf.

Welke soorten telefoonhoesjes zijn er eigenlijk?

Natuurlijk is niet elk telefoonhoesje hetzelfde. Zo zijn er verschillen in materiaal soort, kleur en type case. Uiteindelijk schaf je een hoesje aan voor de bescherming, dit is dan ook het belangrijkste punt om naar te kijken. We zullen kort even uitleggen welk soort case welke bescherming biedt.

Back Cover

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Een back cover beschermt alleen de achterzijde van de telefoon. Vaak zijn deze cases wel voorzien van een opstaande rand die boven het scherm uitkomt, hierdoor kan het scherm minder snel kapotgaan tijdens een val.

Book Case

Een book case verklapt ook al een beetje wat voor soort telefoonhoesje het is. Je slaat de case namelijk open als een boek, waarbij de ‘kaft’ voor het scherm hangt. Mocht je dus op zoek zijn naar een hoesje met de beste ‘rondom bescherming’, dan is een book case zeker een aanrader.

Bumper

Vind je het design van jouw toestel nou zo mooi dat zelfs een transparant hoesje al te veel is, maar wil je toch een klein beetje bescherming? Dan is de bumper wellicht jouw perfecte case. Hiermee voorkom je namelijk dat je telefoon barsten oploopt bij een val. We raden je wel aan om een goede screenprotector aan te schaffen bij dit soort hoesje!

Zoals je kunt zien is er genoeg keuze en is er altijd wel een goed passend telefoonhoesje te vinden, die er ook nog eens naar jouw smaak uitziet.