ALMERE - Baskin-Robbins, 's werelds grootste ijsketen, komt op 28 februari naar Almere. Na de succesvolle openingen in Utrecht, Tilburg en Amsterdam is het nu de eer aan Almere om het premium ijsmerk van de tijdloze, Amerikaanse happy brand te presenteren. Dit nieuws maakt Baskin-Robbins, onderdeel van Dunkin' International Brands, vandaag bekend. De gloednieuwe store zal om 12:00 openen voor het publiek en zal wederom uitbundig gevierd worden. De eerste 100 klanten die een halve liter ijs kopen, zullen een jaar lang gratis ijs mogen ophalen.

Baskin-Robbins, sinds 1945 leider op het gebied van (ijs)smaakinnovaties, werd voor het eerst in de lente van 2018 geïntroduceerd in Nederland met haar allereerste vestiging in Utrecht. Dit luidde tot een groot succes, waarna meerdere vestigingen volgden. "We zijn erg enthousiast over het behaalde succes van Baskin-Robbins in Nederland en kijken uit naar onze volgende uitdaging met het openen van de nieuwe vestiging in Almere", aldus Nabil Besali, master franchisenemer van Baskin-Robbins in Nederland.

Baskin-Robbins Almere
De Baskin-Robbins store wordt een ruime vestiging met een oppervlakte van 120 m2, 40 zitplaatsen binnen en 60 terras plaatsen. Uiteraard zal er een uitgebreide selectie van het premium ijs geserveerd worden, zoals de klassieke smaken Mint Chocolate Chip, Very Berry Strawberry en Pralines n Cream, naast de ultieme favorieten als Blueberry Panna Cotta en Caramel Honeycomb

Candy
Naast het vaste assortiment van iconische ijssmaken en andere frozen desserts heeft de gloednieuwe Baskin-Robbins store een heerlijke selectie van drankjes en andere klassieke baked goods, zoals lattes, warme chocolademelk, versgebakken Belgische wafels, crêpes, churros en heerlijke cookies en brownies.  Zo bieden zij hét totaalplaatje van lekkernijen aan de bezoekers.

Een plek om speciale momenten met elkaar te delen
Baskin-Robbins is meer dan alleen een fijne plek om ijs en andere baked goods te eten. Het ice cream bakery concept staat voor een plek waar je herinneringen met elkaar zal maken en om speciale momenten met elkaar te delen. Ook in het Baskin-Robbins logo is het uitgebreide assortiment terug te zien. In het logo is het cijfer '31' opgenomen, met het idee erachter dat je iedere dag van een nieuwe, heerlijke smaak kunt genieten. Komt de keuze stress gelijk bij je naar boven? Wees gerust, want met de iconische pink spoon mag je altijd, alle smaken uitproberen.

Baskin-Robbins horeca & retail
Genieten van het het premium ijsmerk thuis op de bank of deze zomer heerlijk op het terras? Dat is vanaf nu mogelijk, want Baskin-Robbins heeft hun assortiment begin dit jaar beschikbaar gesteld voor retail & horeca in Nederland.

Voor meer informatie over Baskin-Robbins: info@dunkindonuts.nl. Tel: 06-1820030037

* Bekijk de actievoorwaarden op de website www.baskinrobbins.nl

Over Baskin-Robbins 
Baskin-Robbins is 's werelds grootste ijsketen. Ze heeft een breed assortiment aan verschillende heerlijke smaken en meer dan 7900 winkels in 53 landen over de hele wereld verspreid. Het merk werd opgericht door twee enthousiaste ijsliefhebbers wiens passie voor ijs leidde tot de creatie van vele iconische ijssmaken, waaronder  Pralines 'n Cream, Jamoca® Almond Fudge en Very Berry Strawberry. Tegenwoordig heeft Baskin-Robbins meer dan 1300 ijssmaken en bieden ze op maat gemaakte ijsjes, bevroren drankjes en ijscoupes. Bij Baskin-Robbins vinden ze het belangrijk dat het niet alleen gaat om het eten van een ijsje, maar dat je speciale momenten samen deelt. Alle winkels zijn er ook zo op ingericht dat je herinneringen kan delen en samen kan genieten van een breed scala aan heerlijke smaken waaronder de nieuwe smaak van de maand, die ze elke maand opnieuw introduceren. De vestiging in Almere is de vierde vestiging in Nederland van Baskin-Robbins.