ALMERE - Apetrots is Youri Swart (35) op zijn gloednieuwe boek over en “blackbelt mindset”. Na jaren ervaring in fysieke en mentale trainingen voor kinderen en volwassenen heeft Youri besloten om zijn kennis te onthullen in een boek, zodat hij ook jou beter kan helpen om jouw mooiste droom te kunnen leiden en daarvoor te vechten!

Youri is niet de eerste “Almeerder’ die een boek schrijft over mentale groei, maar hij is wel de eerste die door middel van zijn boek DAADWERKELIJK impact maakt op het leven van degene die het boek lezen. Wat ook niet gek is, aangezien hij meer dan 14 jaar ervaring heeft in deze branche en hij er al voor gezorgd heeft dat duizenden volwassenen en kinderen weerbaarder en zelfverzekerder worden door middel van zijn trainingsprogramma’s en bedrijf Warrior Academy. In het boek Ontdek je bijvoorbeeld hoe je beter zelfdiscipline en doelen stellen eigen kunt maken, hand in hand met het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en meesterschap.

Het is best grappig, want men zou onbewust verwachten dat “de black belt mindset” een dik boek is zou kunnen zijn door alle kennis, tips en tricks, maar dat is het juist niet, Youri heeft er bewust voor gekozen om zo specifiek en concreet mogelijke inhoud te schrijven. Bij elke zin, woord en pagina is nagedacht over “hoe kan dit nog concreter en simpeler”. Dit maakt het een makkelijk boek om te lezen vergeleken met alle andere boeken.

Youri staat bekend als de meester van de uitdagingen onder zijn medewerkers, familie en vrienden. Er is geen één uitdaging die hij voorbij laat gaan. Hij is het totale plaatje als we praten over een leider. Een van zijn grootste uitdagingen was om in 2011 te stoppen met zijn gewone baan en voor zichzelf te werken en zijn hart en passie te volgen. Sinds het begin heeft Youri het doel om Almere trots te maken omdat hij degene wil zijn die de beste fysieke en mentale weerbaarheidstrainingen in heel Nederland wil zijn. Deze droom begint na jaren hard werken steeds zichtbaarder te worden! Youri is met Warrior Academy Almere gegroeid en heeft momenteel ook vestigingen in, Lelystad, Amersfoort, Blaricum en binnen kort ook in Amsterdam!

“Ik hoop (weet) dat ik zoveel mogelijk mensen ga kunnen helpen om de beste versie van hunzelf te zijn, zodat zij hun mooiste droom kunnen leiden door middel van mijn trainingen en het bijbehorende boek “The Black belt mindset”. Aldus Youri Swart. Mocht je het boek willen lezen dan kan je hem bestellen door een mailtje te sturen naar martialarts4succes@gmail.com.