In een veranderende samenleving, willen mensen in alle vrijheid hun keuzes maken en op persoonlijke en unieke wijze uiting geven aan het geleefde leven van hun dierbare, met een traan en een lach.


In deze special vindt u alles voor een verzorgde uitvaart met links en advertorials naar diverse uitvaartcentra en verzorging, verzekeraars, bloemisten, specialisten in natuursteen of urnen en alles waar u rekening mee moet houden. Met name tijdens de huidige coronacrisis die een hoop veranderingen met zich meebrengt.

UITVAART VERZORGING EN BEGELEIDING

Co Feld & Smit Uitvaartverzorging
Bij het overlijden van een dierbare komt veel kijken…Begraven óf cremeren, thuis opbaren óf opbaren in een uitvaartcentrum?
Er zijn talloze vragen die u moet beantwoorden. Praktische zaken waar u misschien nog niet eerder over hebt nagedacht.
Wij zijn er in deze moeilijke periode voor u, om u te ondersteunen en te begeleiden. Voor, tijdens én na het afscheid.

Silentis Uitvaartverzorging
Om u te begeleiden in deze zware tijd is Silentis Uitvaartverzorging er voor u als uitvaartonderneming. Naast het verzorgen van de begrafenis of de crematie is Hans Brummer en zijn team er ook om u te steunen met alle handelingen die ondernomen moeten worden bij een overlijden en dat alles in een serene sfeer.

Sterrenheuvel Afscheidshuis & Crematorium
Afscheidshuis en crematorium Sterrenheuvel is een moderne locatie in Haarlem waar afscheid nemen op een eigentijdse manier kan en mag plaatsvinden. Het biedt alle faciliteiten onder één dak.

Mea Vota Uitvaartverzorging
Mea Vota is een jonge, kleine en professionele uitvaartonderneming.​ Wij hebben vestigingen in Diemen en Naarden. ​Één contactpersoon die u dagelijks persoonlijk van A tot Z begeleidt.

Purper Uitvaartzorg
Purper uitvaartzorg is een klein uitvaartbedrijf in Almere met oog voor uw wensen, met hart voor uw verdriet en met kennis van uitvaarten.

Uitvaartverzorging Uitendaal
Wij staan voor een persoonlijke begeleiding, betrokken en liefdevol. Wij zijn 24 uur per dag persoonlijk telefonisch bereikbaar. Alles rondom de traditionele uitvaart hebben wij in eigen hand en zijn niet afhankelijk van derden. Wij gaan samen op zoek naar de mogelijkheden om uw specifieke wensen te verwezenlijken.

Monique Bankras Uitvaartbegeleiding
Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Allerlei emoties vechten in uw hoofd om voorrang. In betrekkelijk korte tijd, moet er veel gedaan en geregeld worden. Dan is het fijn als er iemand is die u daarin kan begeleiden.

Uitvaartstichting Hilversum
Uitvaartstichting Hilversum beschikt over een crematorium, drie begraafplaatsen en De Einder met uitzicht op de Hoorneboegse Heide. Al onze locaties brengen een andere sfeer met zich mee. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij vinden het belangrijk dat u oprechte aandacht krijgt.

Uitvaartverzorging De Jonge
Een leven is geëindigd. Een periode van rouw breekt aan. Omgaan met verlies kan zwaar zijn. Daarom helpen wij u de lasten te verlichten.

Zielhuis Uitvaartverzorging Amsterdam
Zielhuis Uitvaart is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke, flexibele werkwijze in de regio Amsterdam/Haarlem/Zaanstad. Wij bieden praktische informatie en ondersteuning vooraf, tijdens en na de uitvaart.

NuNaZorg
Nunazorg helpt, als u hier behoefte aan heeft, met het vinden van antwoorden op de vragen die er spelen. Wij zijn onafhankelijk en werken op basis van samenwerkingen met organisaties die belang hechten aan de nazorg aan nabestaanden. Voor uzelf is de zorg vrijblijvend en gratis.

Uitvaartvereniging Memento Mori - De Laatste Eer
De vereniging is opgericht op 15 augustus 1913. In die tijd ontstonden veel uitvaartverenigingen. Dit kwam voort uit de gedachte van goed nabuurschap, zodat voor ieder lid tegen zo laag mogelijke kosten een waardige uitvaart kon worden verzorgd. Deze gedachte is nog steeds het uitgangspunt van de vereniging.

NATUURSTEEN EN URNEN

Harder Natuursteen
Gedenken op je eigen manier. Ieder mens is uniek, dus creëren wij een unieke manier van gedenken. Bijvoorbeeld door een combinatie van materialen, zoals glas, brons en RVS. De adviseurs van Harder zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en helpen u graag op weg.

Assieraad.com
U kunt dankzij een assieraad of urn een verloren dierbare toch ‘dichtbij’ houden. Assieraden zoals een ashanger of asring, zijn gedenksieraden waar u een beetje as, stukje stof of een haarlokje van uw dierbare in kunt doen. Zo heeft u een mooi tastbaar aandenken aan een overledene, voor een fijne steun.

Jan Reek Natuursteen
Jan Reek natuursteen specialiseert zich al 125 jaar in het maken van grafstenen met een persoonlijke uitstraling. Door naar uw ideeën te luisteren creëren wij al schetsend een geheel eigen monument. Wij helpen u graag bij het tot stand brengen een prachtig, uniek ontwerp dat herinnert aan uw geliefde.

Urn Atelier Vergouw
Bij Urn Atelier Vergouw wordt met veel zorg en liefde, handmatig bijzondere keramische urnen vervaardigd. Van elke urn bestaat maar één exemplaar. De urnen kunnen gezien worden als hoogstaande, beeldende kunst en een verrijking van het interieur.

Boelens Natuursteen
De manier waarop nabestaanden hun geliefden herdenken, verandert voortdurend. Steeds meer wordt gezocht naar een persoonlijk aandenken, voorzien van unieke kenmerken. Bijzonderheden die de manier waarop een dierbare in het leven stond weten te reflecteren en die aansluiten bij de wijze waarop de nabestaanden hem of haar willen herdenken. Boelens Natuursteen helpt op een gepaste en integere wijze bij het uitzoeken van een duurzame herinnering.

BLOEMISTEN

Miss Bloem

Miss Bloem stelt met grote zorgvuldigheid rouwstukken en rouwboeketten samen.

Op basis van uw wensen en budget helpen wij u hier in een paar eenvoudige stappen een uniek en persoonlijk stuk of boeket te ontwerpen. Miss Bloem maakt ook andere soorten rouwbloemen zoals kistbedekking, kransen of een opgestoken hart in verschillende maten.


Uitvaartbloemist Heerhugowaard
Afscheid nemen is deelnemen. Graag nodigen wij u uit in onze bloemenwinkel De Bloemen Flow om zelf de bloemen uit te zoeken die passen bij uw dierbare zodat wij hier een prachtige creatie van kunnen maken. Zo ontstaat een persoonlijk bloemstuk geheel naar uw eigen wensen.

Ligthart Bloemisten Schagen
Bloemstukken en rouwlinten voor u gepersonaliseerd. Indien gewenst kunnen we bij u langskomen voor het juiste advies. Wi verzorgen al het bloemwerk tot aan de afscheidsceremonie.

Bas Bentzon Bloemsierkunst
De bekendste bloemist in de regio. Bekend om zijn persoonlijke begeleiding. Alles is mogelijk op bloemengebied. Er wordt rekening gehouden met uw speciale wensen. 's Morgens besteld, nog dezelfde dag geleverd.

Charo Bloemen
Laat de zorg aan ons over! Wij stellen voor u een prachtig rouwstuk/rouwboeket samen met de mooiste bloemen van het seizoen.

The Flowery
Afscheid nemen. Wat de omstandigheden ook zijn, het is zwaar en vaak niet te bevatten. Hoe zeg je iemand voorgoed gedag, terwijl je dat helemaal niet wil? Wij begrijpen wat zo’n moment betekent en willen graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te verzorgen. Door het persoonlijk te maken. Een afscheid dat écht bij iemand past.

De Bloemen Flow
De Bloemen Flow is de uitvaartspecialist van Heerhugowaard en omgeving. Wij hebben veel ervaring met het op maat maken van rouwarrangementen, rouwboeketten en grafwerk.


Interesse om ook in deze special vernoemd te worden. Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 072-8200600.