ALMERE - Theatergroep Suburbia verlengt de speelperiode van de zomervoorstelling 'Desperado' met een week om iedereen de kans te geven de voorstelling te bezoeken. 'Desperado' is nog te zien tot en met 18 juli op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere.

De Nederlandse tragikomedie 'Desperado' is geschreven door Ton Kas en Willem de Wolf. Suburbia speelt de voorstelling deze zomer in de openlucht op Stadslandgoed De Kemphaan in Almere. De voorstelling is nu al vele avonden (bijna) uitverkocht.

"Eindelijk mag het publiek weer naar het theater! Er is een enorme honger naar theater en naar een avondje uit, en dat hebben we gemerkt. Maar door het beperkte aantal toegestane bezoekers is er niet voor iedereen plek," vertelt zakelijk leider van Suburbia, Jos van Hulst. "Met de aankomende versoepelingen blijven wij nog wel de anderhalve meter handhaven. Hierdoor kunnen we niet voor méér bezoekers spelen. We zijn daarom blij dat we er wél een week aan vast kunnen knopen zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om 'Desperado' te zien."

'Desperado' gaat over vier cowboys in de polder. Absurdistisch getint toneel en briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig, geschreven door Ton Kas (tv show 'Promenade') en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf.

De pers over 'Desperado'
"Desperado, over vier witte, boze, machteloze mannen, heeft een tijdloze aantrekkingskracht." ★★★★☆ Volkskrant
"Desperado is vermakelijk én ontroerend." Parool
"Desperado is een intiem, tragikomisch verhaal over mannenvriendschap." ★★★☆☆ Telegraaf

Tekst: Ton Kas en Willem de Wolf, regie: Albert Lubbers, spel: Ali-Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain, Titus Boonstra, decor- en lichtontwerp en techniek: Neal Groot, kostuumontwerp: Dorien de Jonge.

'Desperado' is nog te zien tot en met 18 juli 2021. Speeldagen zijn van woensdag tot en met zaterdag om 20.30 uur en op zondag om 15.00 uur. Kaarten vanaf € 27,00. Tweegangendiner: € 21,50. Aanvang diner: tussen 18.30 -19.00 uur (inloop). De voorstelling is in de openlucht maar het publiek zit wel overdekt. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Bestel nu je kaarten via: www.theatergroepsuburbia.nl/voorstelling/desperado.