ALMERE - Elk jaar zijn er vier Gitaarsalon de Oostvaarders concerten in het natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, maar het zomerconcert springt eruit als extra bijzonder. De lange dagen zorgen voor een hele avond genieten van het schouwspel van de natuur en de prachtige gitaarklanken van de musici. Zaterdag 22 juni vindt het zomerconcert ‘Dreamcatcher’ met Z.o.o. guitar duo en de 2 jonge talenten Sophie Winsemius en Tim Beattie plaats.

Z.o.o. guitar duo zelf zorgt voor het muzikale ‘hoofdgerecht’ met een zelden gehoord romantisch meesterwerk van de recent herontdekte joodse componist Ferdinand Rebay. In 1940 geschreven voor de merkwaardige combinatie van gitaar en ‘kwintbas’ gitaar, blijkt dit werk een onverwachte openbaring te zijn in het gitaar repertoire.
Peter en Marion worden in een afwisselend programma vergezeld door 2 jonge toptalenten: Sophie Winsemius, onlangs afgestudeerd voor de ‘Master’ in Leuven, België. Tim Beattie is een aanstormende jonge professional uit Canada, veel geroemd na zijn verschijning onlangs op Podium Witteman: www.youtube.com/PodiumWitteman
Het belooft een belevenis vol luisterplezier te worden!

Over Gitaarsalon de Oostvaarders
Deze unieke concertserie viert inmiddels haar 5e seizoen en heeft een vaste plek veroverd in de harten van gitaarliefhebbers. Met een intiem gitaar recital in combinatie met een smakelijk 3-gangen menu worden ieder kwartaal de seizoensovergangen gevierd. Het publiek geniet van een onvergetelijke culinaire én muzikale ervaring in de ongedwongen setting van natuurbelevingcentrum de Oostvaarders, met uitzicht over natuurgebied de Oostvaardersplassen. Deze concerten worden georganiseerd door Stad & Natuur Almere, Gasterij de Oostvaarders en Z.o.o. guitar duo.

Natuurbelevingcentrum de Oostvaarders
Oostvaardersbosplaats 1
1336 RZ Almere

Toegang: € 49,50 exclusief dranken.
Tickets (reserveren verplicht ivm met diner) tot en met 18 juni via www.winkel.stadennatuur.nl/zomerconcert