ALMERE - Deze zomer kun je elke dinsdagmiddag experimenteren met water, je zintuigen testen en werken met kunstenaars bij strandrestaurant Poortdok. Leef je uit met proefjes en met kwasten.

Beleef een zomer boordevol experimenten op het Almeerderstrand. Elke dinsdagmiddag kan je van 13.30 – 16.00 uur kiezen uit vier creatieve experimenteeractiviteiten.

Wordt een waterexpert
Dol op experimenteren? Werk samen met waterexperts aan het onderzoek Almere meet Water. Je leert van alles over het water in de stad.

De Kunstbus bouwt havenwerkplaats op het strand
Wist je dat Almere vroeger op de bodem van de zee lag? Wat zou jij doen als Almere onder water kwam te staan? Werk mee met kunstenaars in een speciale havenwerkplaats.

Test je zintuigen
Gebruik je zintuigen eens wat meer! CitySenses werkt op het strand aan een bijzonder kunstwerk: een zintuigelijk doolhof genaamd Labyrinth of the Senses. Hier kan je je zintuigen testen.

Knutselen en tekenen met KLEURinCULTUUR
Liever knutselen of tekenen? Kom dan naar de kindertafel bij de nieuwe, knalgele Kunstbus van stichting KLEURinCULTUUR. Iedereen tussen de 4 en 12 jaar is welkom om een kunstwerk te maken, dat je na afloop mee naar huis mag nemen.

Genoeg te doen dus deze zomer op het Almeerderstrand!
Voor alle activiteiten geldt: aanmelden is niet nodig, deelname is gratis en de locatie is bij strandrestaurant Poortdok op het Almeerderstrand.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.vvvalmere.nl of op www.strandlab-almere.nl
Contact: info@strandlab-almere.nl