ZEEWOLDE - In het tweede seizoen van Stichting Zeewolde LIVE trappen ze af met een verrassend en afwisselend programma. Het wordt weer genieten van muziek, ontroerd raken door zang of lachen met de verschillende cabaretiers. Het theaterseizoen start op vrijdag 20 september met de voorstelling `Grote Woorden` van theatergroep Piepschuim (muzikaal cabaret).


Piepschuim – Grote Woorden

In de middag is er een programma voor het onderwijs georganiseerd door Verbeelding & Co (cultuurmakelaar Zeewolde) en ´s avonds treden zij op in het theater van The Lux. Het is een theaterprogramma waarin alle theaterdisciplines gecombineerd worden door het cabaret-duo Cor Burger en Robbert Koekoek. De voorstelling (20 september) start om 20.00 uur en kaarten zijn nu al te bestellen via de website van Zeewolde LIVE voor slechts 25 euro p.p. (incl. pauzedrankje).

Enge Buren is weer terug!

Na 25 jaar begint het unieke trio van Enge Buren aan hun allerlaatste theaterseizoen, daarna is het voorgoed ‘BASTA!’. Uit het immense repertoire van dit unieke trio is een geheel nieuw programma samengesteld! Zij willen Zeewolde dit theaterseizoen niet missen en staan dan ook 16 november weer in het theater van The Lux.

Nationaal Theaterweekend 2020

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het dit weekend (24 t/m 26 januari) welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10 euro (excl. boekingskosten) en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Zeewolde LIVE is momenteel druk bezig met de invulling van dit weekend.

Voorstellingen

20 september – Piepschuim met Grote Woorden

16 november – Enge Buren met Basta!

24 januari – Theater van de Klucht met Heel Holland Lacht

29 februari – Vuile Huichelaar met Morgen begint nu!


Het theaterprogramma wordt aangeboden vanuit de stichting Zeewolde LIVE! De stichting voor het verbreden van het culturele aanbod van professionele podiumkunsten aan de inwoners van en bezoekers aan Zeewolde. De organisatie is volledig in handen van vrijwilligers.


Voor overige informatie en/of tickets:

www.zeewoldeLIVE.nl / www.facebook.com/zeewoldeLIVE