ALMERE - De voorbereidingen zijn in volle gang voor het organiseren van een groots opgezette talentenjacht. Niemand minder dan het populaire Familiecafé Fiesta aan het Botplein in de Waterwijk van Almere, is de organisator en het podium waar nieuw zangtalent een kans krijgt zich te manifesteren. Onder de passende titel “SING YOUR SONG!” zal een vakjury in een aantal voorrondes bepalen welke kandidaat voldoende talent heeft door te gaan naar de halve finale van waaruit slechts een paar kandidaten doorgaan naar de finale.

Behalve dat er zeer mooie prijzen zijn te verdienen voor de laatst overgebleven drie kandidaten, zal de winnaar of winnares als artiest gepromoot en begeleid worden op weg naar een professionele carrière. Uit de hele provincie Flevoland (maar mag ook daarbuiten…) worden talenten opgeroepen zich NU aan te melden op de facebook pagina van Sing your song flevoland .

Stuur een filmpje van jou naar de messenger van Sing your song Flevoland.

De voorrondes van de meest getalenteerde zangers en zangeressen beginnen in oktober van dit jaar en de finales zullen in november 2019 plaatsvinden. Ook duo’s en groepen kunnen zich voor dit evenement aanmelden.

Door de professionele vakjury zal niet alleen geluisterd worden naar het/de kwaliteit van het zangtalent maar ook gelet worden op uitstraling, interactie met het publiek, originaliteit, persoonlijkheid etc.

Alle voorrondes, de halve en hele finale zullen worden gepresenteerd door de ervaren en charismatische presentator Frans Born.

Ook in de techniek van licht en geluid wordt niets aan het toeval overgelaten en is dit toevertrouwd aan de zeer ervaren technicus Harry Witte van HWS (Harry Witte Sound ).

Gastheer en vrouw Huub en Jennifer van Café Fiesta verwachten veel publiek en publiciteit rondom dit jaarlijks terugkerend evenement waarvoor vele sponsoren zich al hebben aangemeld om dit project tot een groot succes te maken. Wij houden u via deze berichtgeving van stap tot stap op de hoogte.