ALMERE - 17 mei 2019 Vanaf dinsdag 21 mei 11.00 uur start de voorverkoop voor het nieuwe seizoen van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF)! Vanaf dat moment kan iedereen kaarten kopen voor voorstellingen die komend seizoen te zien zijn in ons theater.

Een enorme selectie van nieuwe, bekende, verrassende en enthousiaste artiesten passeert vanaf september 2019 de revue om Almere te laten genieten van hun talenten. Inclusief onze mede-Almeerders Tineke Schouten, Ali B, Charlie Luske in The Story of George Michael en theatergezelschap Suburbia met Vijand van het Volk. En dit is nog maar een kleine greep uit ons programma. Bekijk snel ons hele programma op www.kaf.nl/podium.

Bestel je kaarten tussen 21 mei en 1 juli 2019 voor het nieuwe seizoen en betaal geen administratie kosten!

WEET WAAR JE KOOPT!
Betaal geen woekerprijzen en koop je kaartje via KAF om zeker te zijn dat je een eerlijke prijs betaalt voor je kaarten!

OVER KAF
Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) is de culturele hotspot in Almere en Flevoland. Het belangrijkste doel van KAF is om iedereen blij te maken met kunst: of het nu gaat om theater, architectuur, muziek of dans, alle disciplines zijn vertegenwoordigd. Het programma van KAF is creatief en eigentijds, en het wil inspireren en opleiden binnen de vier fundamentele elementen die KAF hebben gebouwd: PODIUM, EXPO, ACADEMIE & CITYLOUNGE.