ALMERE - Goede Rede Concerten heeft goede hoop dat de cultuursector na de komende persconferentie weer open mag en heeft zin in een nieuw concertjaar! De website is tot en met juni gevuld met een gevarieerd en prachtig programma aan klassieke concerten. En niet alleen op de locatie in Almere Haven, maar ook bij Kunstlinie en in de loop van het jaar op meerdere locaties in de stad.

De organisatie gaat er vanuit dat er na de volgende persconferentie weer concerten mogelijk zijn, daarom staan alvast de volgende concerten gepland tot en met eind januari.

Vrijdag 28 januari, 20.00 uur
The Royal Wind Music komt met maar liefst 11 internationale musici op verschillende renaissanceblokfluiten naar Almere, van de ons bekende formaten tot manshoog. Ze zijn gespecialiseerd in muziek uit de gouden eeuw van de polyfonie (1450-1600). Ze brengen een bijzonder programma ‘De Sinaasappelhof’ met muziek van onder andere Francisco Guerrero, Alonso Lobo en Juan Vásquez.

Zondag 30 januari, 14.00 uur
Dianto Reed Quintet speelt in Kunstlinie ‘Theatrale muziek’. Dit jonge ensemble won in 2021 het Grachtenfestival Conservatorium Concours 2021. Deze vijf rietblazers van het Conservatorium van Amsterdam brengen een nieuw concertconcept om het traditionele kamermuziekconcert interactiever en vermakelijker te maken voor het publiek. Er is geen vast programma, maar het repertoire is gebaseerd op het werk van Ton ter Doest, Robert Schumann, Julio Medaglia en Paquito D’Rivera.

Reserveren kan via www.goederedeconcerten.nl of bel naar 06-80140467. Mochten de concerten eind januari niet door kunnen gaan, dan worden deze verplaatst en blijft uw ticket geldig.