ALMERE - Het duo Haesen & Breidenbach sluit de concertreeks van Goede Rede Klassiek in Kunstlinie dit jaar af op zondagmiddag 18 december om 14u. Unieke jazzy chansons in kerstsfeer en als ontspannen afsluiting van 2022.

Het duo is een chansons / jazz formatie bestaande uit zangeres Charlotte Haesen en gitarist Philip Breidenbach. Samen combineren ze moeiteloos muzikale invloeden van over de hele wereld tot hun eigen hartelijke en authentieke sound. Met hun verbluffende en ontroerende composities nemen Haesen & Breidenbach hun publiek - elke keer opnieuw - mee op een muzikale reis rond de wereld.

Charlotte Haesen, bekend van Café des Chansons, zingt niet alleen Franse chansons maar heeft ook een jazzy kant. Samen met duopartner gitarist Philip Breidenbach laat zij verschillende muziekstijlen horen in ‘Autour du Monde’.

Charlotte Haesen heeft Waalse, Nederlandse en Burundese wortels. Ze groeide op in Franstalig België en Nederland. Haar muziek is veelzijdig. Haar performance is uniek. Ze mixt wereldmuziek met electro en singer-songwriting met jazz. Nu ook in de schijnwerpers door haar indrukwekkende uitvoering in Café des Chansons.

Philip Breidenbach is afkomstig uit Duitsland. Hij is in Maastricht opgeleid, net als Haesen. Hij is gitarist, componist en producer. Heeft over de hele wereld getoerd als uitvoerend muzikant.

Reserveren kan via www.kunstlinie.nl.