ALMERE - Het is weer bijna eind oktober en dat betekent Halloween! Ga griezelen tijdens leuke feestjes, trek je engste outfit aan voor de Halloween Run of maak een spookwandeling. In Almere zijn er veel verschillende Halloween-activiteiten. Wij hebben 8 super spannende activiteiten voor je op een rij gezet. Op welk spannend evenement kom jij langs griezelen?

Salsa Y Sangria Halloween
Vrijdag 26 oktober
23.00 tot en met 03.00 uur

Vrijdag 26 oktober organiseert Rosita’s by night: Salsa Y Sangria Halloween. Deze avond staat in het teken van Halloween en worden de beste salsahitjes gedraaid door DJ Ricky D. Een Halloween-kostuum is verplicht en de entree is gratis. Feest door tot 03.00 uur in de nacht!

Halloween Run
Zaterdag 27 oktober
15.00 tot en met 20.00 uur

Zaterdag 27 oktober is de tweede editie van de Halloween Run Almere. Er is een leuk parcours van vijf kilometer uitgezet in Almere Buiten. Het parcours van de Kids Run is één kilometer lang. Tijdens het parcours ren je onder andere door DoeMere, de Floriadegarage en het centrum. Het centrum zal volledig in het teken van Halloween staan, dus bereid je voor op zombies en veel spannende ervaringen. Kom je zelf ook verkleed?

Halloween Spooktocht
Zaterdag 27 oktober 2018
18.30 tot en met 20.30 uur

Op zaterdag 27 oktober is het bos van Outdoorpark SEC Survivals gevuld met griezelige wezens, zombies, onverklaarbare verschijnselen en angstaanjagende geluiden. De Halloween Spooktocht duurt ongeveer één uur. Een magisch armbandje beschermd je tegen de grote gevaren in het bos. Durf jij mee te wandelen?

Nacht van de Nacht
Zaterdag 27 oktober
19.00 tot en met 22.00 uur

Op zaterdag 27 oktober brengt Stad & Natuur Almere met verschillende partners weer de Nacht van de Nacht. Ontmoet tijdens de sprookjesroute verschillende sprookjesfiguren die onder water leven en geniet van scenes uit verschillende onderwatersprookjes. De route is zoals elk jaar sfeervol verlicht. Naast de betoverende route kun je onder andere ook naar Jungle by Night en de Sterrenwacht gaan. Het belooft een betoverende avond te worden.

Nachtklimmen
Zaterdag 27 oktober
19.00 tot en met 23.00 uur

Klimpark Fun Forest gaat voor één keer in de nacht open. 27 oktober kan je in de nacht klimmen, het is dan helemaal donker. Er zijn maar een paar lampen die je de weg tonen. Het klimpark wordt sfeervol versierd met kaarsjes en kleine lichtjes. Klimmen in het donker is super spannend. Durf jij het aan?

Halloween Spooktocht (12+)
Zaterdag 27 oktober
20.00 tot en met 23.00 uur

Leo Club Almere organiseert op 27 oktober een spannende Halloween Spooktocht voor de jeugd vanaf 12 jaar. De spooktocht begint met een spannend verhaal en daarna begint de wandeling door het bos. Er zijn zelfs enge hapjes te eten en griezelige spelletjes te spelen.

Halloween bij Buitencentrum Almeerderhout
Zondag 28 oktober
13.00 tot en met 15.30 uur

Bij het buitencentrum Almeerderhout maak je voor Halloween een mooie of juist enge knutsel. Knutsel een griezelige heks of een enge vleermuis. Gebruik gerecyclede materialen en maak er wat moois van. Wie weet ga jij wel naar huis met een zelf geknutseld pompoenlampje.

Film: Halloween Fright Night – Hereditary
Woensdag 31 oktober
19.30 tot en met 21.30

Woensdag 31 oktober draait er in het filmhuis van de nieuwe bibliotheek de film ‘Hereditary’. Deze film is een zeer verontrustende kijk op een huishouden dat op onheilspellende wijze uit elkaar valt. Durf jij deze spannende film helemaal af te kijken?