ALMERE - Kun jij niet stil staan als je muziek hoort? En dans jij het liefste altijd en overal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons in Almere kan je jezelf lekker uitleven tijdens onze salsa, bachata & latin solo lessen.

Je danst wekelijks onder de deskundige begeleiding van onze dansdocenten. Tijdens de danslessen is er aandacht voor de ontwikkeling van je dansvaardigheden en muzikaliteit maar staat plezier in dansen voorop. Daarnaast hebben we leuke extra's voor onze leden.

Kom weer in beweging

Normaal komt de gemiddelde Nederlander al amper aan de aanbevolen 10.000 stappen per dag. Nu we heerlijk op vakantie zijn geweest, werd dit alleen maar lastiger. Dansen is een goede en toegankelijke manier om in beweging te blijven. Je wordt er niet alleen fitter van, maar het helpt je ook om je hersenen jong en actief te houden. Juist omdat je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. "Als je 1,5 jaar geleden had gezegd dat ik nu de danslessen zo zou missen, dan had ik je voor gek verklaard. Maar ik mis het echt," zegt een cursist van U Can Dance.

Proeflessen vanaf 05-09-2022

Maandag
19:00 - 20:30 (Bachata beginners)

Dinsdag
19:45 - 20:45 (Salsa beginners, 50 plus)

Woensdag
10:15 - 11:00 (Latin Solo dance)

Donderdag
19:00 - 20:30 (Bachata beginners)


Reserveer je plekje via onze website (www.ucandance.nl)

Ook als je al danservaring hebt kan je bij ons een proefles doen, bekijk hiervoor het actuele lesrooster op de website.