ALMERE - Kun jij niet stil staan als je muziek hoort? En dans jij het liefste altijd en overal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij ons in Almere kan je jezelf lekker uitleven tijdens onze salsa, bachata en kizomba lessen.


Je danst wekelijks onder de deskundige begeleiding van onze dansdocenten. Tijdens de danslessen is er aandacht voor de ontwikkeling van je dansvaardigheden en muzikaliteit maar staat plezier in dansen voorop.

Blijven bewegen

Normaal komt de gemiddelde Nederlander al amper aan de aanbevolen 10.000 stappen per dag. Nu we massaal aan huis zijn gekluisterd waren, werd dit alleen maar lastiger. Dansen is een goede en toegankelijke manier om in beweging te blijven. Je wordt er niet alleen fitter van, maar het helpt je ook om je hersenen jong en actief te houden. Juist omdat je zowel fysiek als mentaal wordt uitgedaagd. "Als je 1,5 jaar geleden had gezegd dat ik nu de danslessen zo zou missen, dan had ik je voor gek verklaard. Maar ik mis het echt," zegt een cursist van U Can Dance.

Proeflessen vanaf 06-04-2022

Woensdag
10:15 - 11:00 (Latin Solo dance)
19:00 - 20:30 (Bachata beginners)

Vrijdag
20:45 - 22:15 (Salsa beginners)

Reserveer je plekje via onze website of via Whatsapp (06-23091473).

Ook als je al danservaring hebt kan je bij ons een proefles doen, bekijk hiervoor het actuele lesrooster op de website.