ALMERE - Vlak voor de zomer begint het weer wat stiller te worden in de theaterzalen. Corrosia Theater, Expo en Film heeft echter nog een aantal mooie producties geprogrammeerd.

Vrijdag Filmdag

Op vrijdag is het vaste filmdag in Corrosia. Vrijdag 10 juni staat Love, Weddings and Other Disasters op het programma. Een heerlijke rom-com over alles wat er bij komt kijken als je 'de mooiste dag' moet organiseren voor het aankomend bruidspaar. Met mooie rollen voor Diane Keaton en Jeremy Irons.

Margreet vindt het genoeg

Op zaterdag 18 juni zie je Lies Visschedijk en Dick van den Toorn in Margreet heeft de groep verlaten. Het bijzonder komische verhaal van de buurvrouw die het aandurft om uit de buurtapp te stappen! En scherp en zeer herkenbaar stuk geschreven door Aaf Brandt Corstius en Joan Nederlof!

Het Volksoperahuis brengt ode aan Dobru

Op woensdag 29 en donderdag 30 juni spelen acteur Kenneth Herdigein, spoken word artiest Guillano Herdigein en muzikant Eva Skeete Mc Leed de voorstelling Dobru & Ik. Een muzikaal portret van de Surinaamse dichter Dobru (Robin Raveles, Paramaribo 1935 - 1983). We maken kennis met deze activist en vooraanstaand lid van de Surinaamse nationalistische beweging Wie Eegie Sanie (onze eigen zaken). Hij wist via zijn poëzie zijn revolutionaire idealen en de strijd voor de Surinaamse onafhankelijkheid naar een breed publiek te vertalen.

Onbeperkt naar de film!

De Corrosia Film Zomer gaat weer van start. Terwijl de theatermakers even zomerpauze nemen, draait Corrosia gewoon door! Er staan mooie arthouse films op het programma, vier documentaires en ... de Openluchtfilm van Corrosia gaat dit jaar weer door! Zet zaterdag 27 augustus alvast in je agenda!

Echte filmliefhebbers bestellen de Corrosia FILM Pas voor slechts € 25 en gaan zo deze zomer onbeperkt naar de film in Corrosia.

Alle informatie over voorstellingen, films en tickets vind je op www.corrosia.nl.