ALMERE - Ben jij fan van de ambulance? Of wil jij later in de ambulancezorg? Ontmoet de ambulanceverpleegkundige op 30 december 2018 in de kerstvakantie bij PIT Veiligheidsmuseum in Almere. Kom van alles te weten over het werk in de ambulancezorg. De ambulanceverpleegkundige Meet & Greet is van 12:00 tot 15:00 uur.

Ontmoet de ambulanceverpleegkundige
30 december 2018, 12:00 - 15:00 uur:

Ambulanceverpleegkundige Bart
Bart Töpfer is ambulanceverpleegkundige in de regio Gooi- en Vechtstreek en docent aan de Ambulance Academie. Samen met de ambulancechauffeur rijdt hij dagelijks naar slachtoffers toe, behandelt hen of brengt ze naar het ziekenhuis. Bij de ambulance in PIT laat hij zien hoe hij mensen helpt en wat er in een ambulance zit. Je kunt zelf een kijkje nemen in de ambulance en misschien legt Bart wel een verband of een mitella bij je aan!

PIT Veiligheidmuseum
PIT is hét museum voor Politie, Brandweer en Ambulance. Ontdek verleden, heden en toekomst van de hulpdiensten aan de hand van een historische collectie en interactieve games. Het museum is leuk voor jong en oud. Bekijk ook alle andere activiteiten in de kerstvakantie.