ALMERE - Almere kent vele mooie, markante en opvallende gebouwen. Maar het allerleukste gebouw van de stad staat in Almere Poort: Het Klokhuis. En wie de buitenkant van Het Klokhuis al bijzonder vindt, moet zeker eens een kijkje binnen nemen! En dat kan nu, want op 5 augustus is iedereen, jong of oud, van harte welkom om Het Klokhuis te bekijken en beleven tijdens de muzikale rondleiding van zingende gids Daniël van der Zee!

Almere kent vele mooie, markante en opvallende gebouwen. Maar het allerleukste gebouw van de stad staat in Almere Poort: Het Klokhuis. En wie de buitenkant van Het Klokhuis al bijzonder vindt, moet zeker eens een kijkje binnen nemen! En dat kan nu, want op 5 augustus is iedereen, jong of oud, van harte welkom om Het Klokhuis te bekijken en beleven tijdens de muzikale rondleiding van zingende gids Daniël van der Zee!

Boeken of meer weten?
De rondleiding kost twee strippen van de strippenkaart van Stad & Natuur of € 3,00 voor een los toegangskaartje. Op www.stadennatuur.nl kun je de rondleiding boeken en betalen.