ALMERE - Hoe realiseren we ondernemende kansen voor onze groeiende stad? Ondernemers en inwoners weten als geen ander waarom het in Almere aantrekkelijk ondernemen is en welke kansen er te grijpen zijn.

Op 7 mei op Places to Work is het Ondernemend Café. Na een welkomstwoord van wethouder Maaike Veeningen (wethouder Economische Ontwikkeling) start een live talkshow met als gasten Willeke Waller (Rabobank Almere), Kay Lagerweij (Places to Work) en Jan Melle Liscaljet (Cultuurmakelaar Almere). Aan dit panel is ook lector Nieuwe Arbeidsverhoudingen Anneke Goudswaard (Windesheim Flevoland) toegevoegd. Zij en de andere gasten schuiven aan bij moderator Johan Bouwmeester en gaan met elkaar en het publiek in gesprek.

Iedereen die iets met Almere of ondernemen heeft is welkom bij Places to work (Wisselweg 33 Almere). Het programma is van 18:30 tot 20:00 uur. Daarna is er een borrel om verder te praten. Aanmelden kan door een email te sturen naar stadsgesprekken@almere.nl.

Kijk en doe mee met het ondernemend café ook via Facebook live
Vanaf 18:30 uur is via Facebook.nl/gemeentealmere het Ondernemend Café live te volgen. Zo dat heel de stad mee kan doen aan dit gesprek.