ALMERE - Op zaterdag 14 oktober vindt de WoonExpeditie van Almere plaats. Deze keer vindt deze plaats van 12.00 – 16.00 uur in Almere Hout.

De WoonExpeditie is het woonevenement waar je alles te weten komt over nieuwbouw en zelfbouw in Almere. Hier kan je ook meer informatie krijgen over Landgoed Overgooi. Gelegen in het gezellige Almere Haven. Landgoed overgooi is de parel van Almere en ligt achter de dijk van het Gooimeer.

Landgoed Overgooi
Landgoed Overgooi ligt in een bijzondere omgeving met de allure van een landgoed, aan de rand van landschapspark De Overgooischezoom. Brede beklinkerde lanen, rustige woonstraten, statige bomen enexclusieve zelfgebouwde villa’s. Hier heb je alle vrijheid én ruimte om een eigen droomhuis te realiseren op kavels van maar liefst 1.500 tot 5.000 m2.

Exclusieve tour
Ontdek op de WoonExpeditie het geheim van Landgoed Overgooi. Maak een exclusieve tour langs de prachtige villa’s en het landschapspark de Overgooischezoom. Wij stoppen onderweg bij een open huis in een van de villa’s. Op de Woonmarkt kun je persoonlijke ervaringen horen van enthousiaste bewoners. Ze vertellen je graag meer over de wijk en de veelal onder architectuur gebouwde villa’s. Je kunt bekijken welke kavels er nog te koop zijn en voor wooninspiratie een rondje maken langs architecten en bouwbedrijven.
Start exclusieve tour: verzamelen bij de Meentweg in Overgooi, Almere Haven