ALMERE - Almere Poort is een unieke markt, waar ‘passie’ centraal staat. Hier kun je ervaren wat mensen in beweging zet. Kunstenaars die met passie iets geweldigs creëren en dit met u willen delen. De Markt is op zaterdag 13 april.

Wil je weten waar jouw passie ligt? Doe dan mee aan een kunstworkshop. Liefde laten bloeien en groeien. Grijp je kans om voor iemand die jou dierbaar is, een liefdeskoek te maken. Nog nooit tegen hem/haar vertelt hoe lief je deze persoon vindt. Vertel dit dan door het geven van de zelfgemaakte liefdeskoek. Zo maar een lieve vriend buurman kind of wie dan ook eens verrassen met jouw lieve woorden. En wie weet, krijg je zelf wel een liefdeskoek met mooie woorden van jouw geliefde. Gewoon op de ‘poort met passie’ markt de liefde delen. Want ieder mens kan groeien en bloeien in de liefde .

Strippenkaart Voor de kinderen is er een strippenkaart voor 1 euro. Met deze strippenkaart kan er van alles gedaan worden. Zo kun je een poster maken, een pannenkoek eten, en een palmpaasstok maken. En wat dacht je van een eigen gemaakt stuk pizza? Kom en geniet mee van alle passie op deze unieke markt!