ALMERE - Over een week opent Loetje een nieuw restaurant in Almere. Het biefstukrestaurant dat ook een goedlopende vestiging in het centrum heeft, opent op donderdag 12 januari een tweede restaurant op een prachtige locatie aan de Noorderplassen.

Deze tweede Loetje voor Almere vestigt zich in de locatie die de afgelopen 15 jaar bekend stond als Boathouse. Op deze bij veel Almeerders geliefde plek, kan vanaf volgende week eindelijk weer worden genoten van koffie, lunch, borrels en diners met uitzicht over het water.

Verbouwing

De locatie was de afgelopen maanden gesloten en heeft inmiddels de nodige vernieuwingen ondergaan. Zo is de keuken verbouwd, is er een nieuwe bar geplaatst en hebben het restaurant en de zaal op de benedenverdieping een andere indeling gekregen. Met warme kleuren en materialen is het unieke Loetje gevoel aan de locatie toegevoegd. Nieuw zijn ook de gezellige nissen met ronde banken en tafels, waar je kunt plaatsnemen in een meer intieme setting. Naast het uitzicht kun je tijdens het borrelen en eten ook genieten van de diverse handgeschilderde illustraties op de muren. Een vrolijke knipoog naar het buitengevoel en het plezier in en om het water.

Volop mogelijkheden voor zakelijke events en feesten
Sandra van Halderen (CEO) ‘Het is een weloverwogen beslissing om Loetje naar deze unieke locatie te halen. Op dit moment worden de laatste puntjes op de ‘i’ gezet in de verbouwing en inrichting, maar we zijn al ontzettend blij met het resultaat. We verwachten dat zowel de vaste bezoekers van Boathouse, echte Loetje fans, als nieuwe gasten hier makkelijk zullen binnenlopen en zich welkom voelen. Of je nu met je hele familie komt dineren of langskomt voor een stijlvolle zakenlunch.’ Net als dat in Boathouse het geval was, biedt ook Loetje op deze locatie weer mogelijkheid voor het organiseren van (zakelijke) events en feesten. Daarnaast zal het in de zomer ook mogelijk zijn om met de boot aan te meren en direct een drankje of eten te bestellen om mee te nemen.

Het team, deels bestaand uit het voormalig team van Boathouse, staat in de startblokken en kan niet wachten om de eerste gasten weer te gaan ontvangen. Voor wie ook op deze prachtige plek wil komen werken, zijn er nog een aantal openstaande vacatures te vinden op werkenbij.loetje.nl.
Loetje Almere Noorderplassen is vanaf 12 januari dagelijks geopend. Voor een tafel in het restaurant kan nu alvast een reservering worden gemaakt op loetje.nl.

Over Loetje

Zeg je Loetje, dat zeg je de lekkerste biefstuk. Op no-nonsense wijze geserveerd in échte Loetje jus, met frites en wit brood. Maar ook een kop koffie met iets lekkers, heerlijke lunchgerechten en smakelijke vegetarische gerechten is Loetje niet vreemd. Wat in 1977 begon als een gezellig buurt- en biljartcafé in Amsterdam Zuid is nu uitgegroeid tot meer dan 30 succesvolle restaurants verspreid over heel Nederland, met stuk voor stuk nog steeds datzelfde warme Loetje DNA.