ALMERE - Een feelgood voorstelling voor getekende mensen in Corrosia Theater, Expo & FilmOp donderdag 8 december is publiekslieveling Laura van Dolron te zien in Corrosia Theater, Expo & Film met haar nieuwe voorstelling De Uitnodiging. Aanvang 20 uur.

De Uitnodiging is een ode aan Laura’s nieuwe liefde: Mark. Want na een scheiding, hoe ingrijpend en verdrietig ook, ontstaat er op een moment ook weer ruimte voor liefde.

De Uitnodiging gaat over die liefde na scheiding. Over je hart weer openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. De Uitnodiging is daarom voor iedereen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer waagt. Een feelgood voorstelling voor getekende mensen.

Herkenbaar voor iedereen met gebutst hart
Hoe is het om na de pijn en teleurstelling van een scheiding nieuwe liefde te vinden? Volgens Van Dolron is elk moment in je leven een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Ze roept je daarom op om te luisteren naar je leven en deze uitnodiging aan te nemen.

Zoals bij al haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft. De Uitnodiging wordt een helende voorstelling voor iedereen die in de liefde een deuk(je) heeft opgelopen.

Kaarten reserveer je makkelijk via www.corrosia.nl of koop je vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa.