ALMERE - Op zaterdag 16 december om 13.00 uur lanceert de Almeerse YouTuber King Alert, Paul Goudsmit, zijn boek King Alert – vader, leraar en YouTube-ster in bibliotheek Stad.

Uiteraard gebeurt dit op spectaculaire wijze met een meet & greet, muziek, een signeersessie en natuurlijk met de verkoop van het boek. Hoe populair YouTubers deze dagen zijn, zullen we mee gaan maken op 16 december!

Het leven van Paul Goudsmit

Het boek King Alert – vader, leraar en YouTube-ster is geschreven door auteur Suzanne Peters (1985, Zutphen) en gaat over het leven van Paul Goudsmit, vader van twee kinderen, leraar op het Echnaton in Almere en daarnaast dus ook zeer actief als YouTuber. In het boek vertelt hij hoe hij zijn succes bereikte en welke tips hij heeft voor beginnende YouTubers. Het is een informatief boek, dat zowel jeugd als volwassenen zal aanspreken. Geschikt voor fans, maar ook voor mensen die geen idee hebben hoe de YouTube-wereld in elkaar steekt.

140.00 abonnees

Het kanaal op YouTube dat bij King Alert hoort, heeft momenteel ruim 140.000 abonnees. Iedere video levert meer dan honderdduizend views op. Paul Goudsmit, die zichzelf King Alert noemt, presenteert hierop het nieuws binnen de YouTube-wereld en dat doet hij met groot succes. Steeds meer mensen vinden zijn filmpjes en hij is ook al meerdere malen in de media verschenen. Zo werd hij uitgenodigd voor RTL Boulevard en is er al een groot artikel over hem in de Metro verschenen. En nu wordt er dus een heus boek over hem gepubliceerd.

Paul Goudsmit :”Het leuke van het boek is dat het voor jonge kids leuk is die me volgen, maar ook leuk voor ouders die King Alert kijken of willen weten wat hun kinderen volgen. Maar het kan ook interessant zijn voor mensen van mijn leeftijd, die in een soort midlifecrisis zitten en die met dit boek kunnen inzien dat je op een andere manier iets van je leven kunt maken.”

King Alert – vader, leraar en YouTube-ster zal te koop zijn voor € 12,95.