ALMERE - De laatste kermis van het evenementenseizoen staat traditiegetrouw in het centrum van Almere. Van woensdag 19 tot en met woensdag 26 september is er najaarkermis op de Esplanade. Dat betekent dat er ook twee eurodagen zijn, zowel op de eerste als de laatste kermisdag zijn de meeste attracties toegankelijk voor 1 euro. Er staat voor ieder wat wils: van stoere attracties als de Heartbreaker, Hollywoodstar en de Beach Breaker tot de Mini Jets en de kindertrein voor de kleine kermisfans. Voor echte zoetekauwen ontbreken de suikerspin- en popcornkraam en de poffertjes- en oliebollentent natuurlijk niet. Bovendien is er op vrijdagavond vanaf 19.30 uur een fright night en op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur een meet & greet met Buurman en Buurman.

Eurodag en kortingsbonnen
De kermis start en eindigt met de eurodag. Op woensdag 19 en 26 september zijn de meeste attracties toegankelijk voor slechts € 1,00 per persoon of met € 1,00 korting. Ook zijn er speciale kortingsbonnenboekjes verkrijgbaar. Deze kortingsbonnen kunnen tevens 24 uur per dag gedownload worden via www.almeersekermis.nl.

Fright night
Op vrijdagavond vanaf 19.30 uur begint de fright night op de kermis.

Meet & greet met Buurman en Buurman
Ontmoet Buurman & Buurman op zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur. Je kunt met ze op de foto of een dikke knuffel aan ze geven!

Openingstijden
De kermis op de Esplanade in Almere Centrum is van woensdag 19 tot en met woensdag 26 september geopend van 13.00 tot 23.00 uur. De laatste dag sluit de kermis rond 21.00 uur.

Meer info: www.almeersekermis.nl