ALMERE - Het leukste strandfestival van Nederland vind je op zaterdag 24 augustus op jouw eigen Almeerderstrand! Ook dit jaar zorgt ZAND voor een variërende line-up.

Ga los op de oer-Hollandse hits van André Hazes en Guus Meeuwis of sta vooraan bij Kraantje Pappie en Ronnie Flex & Deuxperience. Sluit samen met je vrienden de zomer af bij optredens van MAAN, Tony Junior, Jeroen van der Boom en Kriss Kross Amsterdam. Ontmoet het radio-duo Coen en Sander van Radio 538 en ga los bij Charly Lownoice en Mental Theo. Laat je dansmoves zien bij Gregor Salto en Jamie Westland waar je terecht kunt voor de beste house, dance, disco en soul. Een perfecte plek om te dansen in de zon met een cocktail in je hand en je voeten in het zand.

Ook Lady Bee, Snollebollekes, Loco Loco Discoshow, The Dirty Daddies, Tino Martin en het duo Wipneus & Pim zijn van de partij. Met de drie stages waaronder het hoofdpodium, ZAND danst en ZAND feest is de keuze reuze en bepaal je zelf waar je een feestje wilt bouwen. De spectaculaire optredens kun je ook afwisselen met een rondje in het reuzerad. Wat dacht je van een échte donut op het Dunkin’ Terras? Daag jezelf en je vrienden uit op de unicorn rodeo of sluit jezelf even helemaal af in je eigen wereld bij de silent disco waar jij bepaalt wat voor muziek je luistert! Speel Twister en duik met je vriendinnen in de fotobooth van Swirl. Ontdek de leukste foodtrucks en drink een drankje bij diverse beachbars.

Koop hier snel je kaartjes: https://strandfestivalzand.nl/tickets/